Verplaatsen van Samenwerkingsgroepen

Updated by Leigh Hutchens

U kunt eenvoudig bestaande samenwerkingsgroepen verplaatsen (in plaats van een samenwerkingsgroepstructuur opnieuw te moeten configureren op een nieuwe locatie).

Om een samenwerkingsgroep te verplaatsen:

1. Selecteer de samenwerkingsgroep die u wilt verplaatsen;
  2. Selecteer het "bewerk icoon",
  3. Selecteer de nieuwe oudergroep;
  4. Bevestig en het is verplaatst!
Wanneer u een samenwerkingsgroep verplaatst, zullen ook al zijn onderliggende groepen binnen de hiërarchie worden verplaatst. Op dezelfde manier kunt u geen samenwerkingsgroep verplaatsen naar een van zijn eigen onderliggende groepen.
Lees meer over Samenwerkingsgroepen.