Tijd formaat

Updated 24/3/21 by Leigh Hutchens

Alle tijden en datums die in Quinyx worden weergegeven, zijn opgemaakt volgens de taal die u hebt geselecteerd, behalve tijdinvoervelden, bijv. Velden waarin u een begin- en eindtijd invoert.

Het formaat van deze velden, dwz of de tijden in 24-uursformaat of met AM / PM worden weergegeven, wordt bepaald door de instellingen voor datum- en tijdformaat in uw besturingssysteem (bijv. Windows of Mac OS).

Wijzig de datum- en tijdnotatie in Windows 10

In Windows 10 kunt u de tijdnotatie wijzigen onder Instellingen> Tijd en taal> Regio> Gegevensindelingen wijzigen. Instellingen → Tijd en taal → Regio → Gegevensformaten wijzigen . Wijzig het tijdformaat onder Korte tijd en Lange tijd in het door u gewenste formaat. Start uw browser opnieuw. Nu zouden de tijdinvoervelden in Neo moeten worden weergegeven volgens uw voorkeuren.

Als de tijd niet correct wordt weergegeven in Quinyx nadat u de instellingen in uw besturingssysteem heeft gewijzigd, zorg er dan voor dat uw webbrowser ook de juiste taal heeft ingesteld. Als u bijvoorbeeld een Zweeds bedrijf bent dat werkt met een 24-uursklok, maar de tijden worden weergegeven als AM / PM in Quinyx, controleer dan in uw browser of de juiste taal- en tijdinstellingen overeenkomen met uw besturingssysteem.

Wijzig de datum- en tijdnotatie in Mac OS

In Mac OS wordt het tijdformaat bepaald door een combinatie van de gekozen voorkeurstaal en de selectie onder "Tijdformaat: 24-uurs tijd" onder Instellingen → Taal en regio . Ten eerste moet u een regio selecteren die standaard uw gewenste tijdnotatie heeft, en ten tweede moet u ervoor zorgen dat "Tijdnotatie: 24-uurs tijd" is aangevinkt of niet is aangevinkt volgens uw voorkeur.

Als de tijd niet correct wordt weergegeven in Quinyx nadat u de instellingen in uw besturingssysteem heeft gewijzigd, zorg er dan voor dat uw webbrowser ook de juiste taal heeft ingesteld. Als u bijvoorbeeld een Zweeds bedrijf bent dat werkt met een 24-uursklok, maar de tijden worden weergegeven als AM / PM in Quinyx, controleer dan in uw browser of de juiste taal- en tijdinstellingen overeenkomen met uw besturingssysteem.
Lees meer over tijdsinstellingen hier.