Mobiel - Ponsen

Updated 19/4/21 by Leigh Hutchens

In en uit ponsen

Als u bij uw bedrijf de optie heeft, is het mogelijk om via mobiel in en uit te pikken. Sommige bedrijven hebben ervoor gekozen om een andere oplossing te hebben, zoals via een kassa in de winkel.

1. Selecteer het tabblad Tijd.
  1. Selecteer Punch In onder aan de pagina.

Als u wilt, kunt u bewerken voor punch selecteren en in het nieuwe dialoogvenster kunt u handmatig kostenplaats en project selecteren en een opmerking toevoegen aan de punch. Als de organisatie waarmee u werkt het ponsen binnen coördinaten heeft geactiveerd, kunt u niet inprikken voordat u GPS hebt geactiveerd en bevindt u zich geografisch dicht bij uw werkplek. Als de knop grijs is en je kunt er niet op klikken, controleer dan de instellingen van je locatieservice en vind meer informatie hier https://quinyx.helpdocs.io/l/en/article/pjrl3l719b-location-services-and-punching-from -de app.

1. Wanneer je dan naar punch-out gaat, ga dan weer naar het tabblad Time en selecteer Punch Out
Stel Sta locatietoegang toe op Altijd in de Quinyx-app-instellingen

Verlaat de rede-dialoog in mobiel ponsen

Je hebt de mogelijkheid om een vertrekreden te selecteren als je vroeg vertrekt of laat aankomt bij het in- / uitschakelen met de mobiele apps. Er is ook een instelling waarmee de gebruiker het toevoegen van een verlofreden kan negeren / overslaan. We hebben een nieuw tabblad ontwikkeld in overeenkomsten met de naam "Mobiele punchflow" die alle instellingen voor de mobiele punchflow bepaalt in plaats van toegangsrechten. De instelling genaamd "Toon verlofreden pop-up" is de instelling die bepaalt of de verlofreden dialoog in mobiel ponsen wordt in- of uitgeschakeld.

Dit gebruik je door een verlofreden te kiezen en een opmerking toe te voegen waarom je afwezig moest zijn. Daarna klik je op "punch in" of "punch out". U kunt ook overslaan en in / uitprikken als u dat wilt en deze functie beschikbaar hebben.

Overwerkdialoog bij mobiel ponsen

U heeft de mogelijkheid om te selecteren of overuren moeten worden betaald of of er in plaats daarvan vrije tijd moet worden bespaard wanneer overuren worden gegenereerd tijdens het in- / uitschakelen met de mobiele apps. Er is ook een instelling waarmee de gebruiker de gegenereerde overuren kan negeren / overslaan. We hebben een nieuw tabblad ontwikkeld in overeenkomsten met de naam "Mobiele punchflow" die alle instellingen voor de mobiele punchflow bepaalt in plaats van toegangsrechten. De instelling met de naam "Overuren pop-up weergeven" is de instelling die bepaalt of de dialoog over overuren in mobiel ponsen wordt in- of uitgeschakeld.

U begint met het selecteren of uw overuren moeten worden betaald of in plaats daarvan vrije tijd moet worden bespaard. Hierna kunt u ervoor kiezen om een opmerking toe te voegen en in / uit te drukken. U kunt ook overslaan en in / uitprikken als deze optie beschikbaar is.

Ponsen op taken

Als u met taken werkt, kunt u elke taak die tijdens een dienst is aangemaakt, doorprikken. Wanneer u een taak inschakelt, selecteert u eenvoudig de taak waarop u wilt inprikken door erop te klikken en vervolgens op "punch in" te klikken.

Wat belangrijk is om te onthouden wanneer u taken aan het ponsen bent, is dat u niet uitschakelt van een taak en vervolgens inschakelt op de volgende, wanneer u de volgende taak wilt inprikken, selecteert u eenvoudig de volgende taak en klikt u op punch-in opnieuw en je wordt ingesprongen bij de volgende taak. Je kunt altijd terugslaan op de moederdienst door deze te selecteren en op punch in te klikken. Als je punch-out wilt voor de dag, selecteer je de taak of shift waarop je momenteel bent ingeslagen en klik je op "Punch out".