Generellt användande FAQs

Uppdaterad 3/6/20 av Leigh Hutchens

F: Kan vi arbeta både i Classic och i Neo?

S: Ja, Classic och Neo arbetar mot samma databas, så alla ändringar du gör i det ena gränssnittet reflekteras i det andra.

F: Finns det en personalportal i Neo?

S: Inte i dagsläget men det kommer. Den kommer dock att vara väldigt enkel, för att uppmuntra användande av vår mobilapp.

F: Finns det tillgänglig utbildning?

S: Ja, inspelade utbildningar och kommande live utbildningar finns på DENNA sida.

F: Finns det en testmiljö för Neo?

S: Ja. web-rc.quinyx.com

F: Kan man konfigurera öppettider i Neo?

S: Inte i dagsläget. Men vanliga öppettider och avvikelser är något vi kommer att ha stöd för framöver.

F: Hur vet jag när en funktion som saknas kommer att läggas till Neo?

A: Titta på vår roadmap och funktionslista

F: Jag har en idé om hur ni kan förbättra Neo funktionalitet, vad ska jag göra?

A: Vänligen hänvisa först till produktens roadmap och funktionslista, om du inte hittar det du letar efter, vänligen dela din idé / feedback via knappen Skicka feedback i Neo.