Vanliga frågor om allmän användning av Quinyx

Uppdaterad 1 week ago av Daniel Sjögren

F: Finns det en personalportal för Quinyx ?

A: Ja! Läs mer om den här!

F: Hur lång tid tar det innan jag loggas ut automatiskt från Quinyx?

S: Du kan ställa in tid under Grupphantering. Du kan välja mellan 5 och 60 minuter.

F: Finns det en Quinyx-testmiljö?

A: Ja. web-rc.quinyx.com

F: Kan öppettider ställas in i Quinyx?

A: Inte just nu, men ordinarie öppettider tillsammans med avvikande dagar är något vi kommer att stödja framöver.

F: Jag har en idé om hur jag kan förbättra Quinyx funktionaliteten, vad ska jag göra?

S: Om du inte hittar det du letar efter, vänligen dela din idé/feedback via knappen Skicka feedback till oss i Quinyx.

F: Stödjer Quinyx lagen om anställningsskydd?

S: För närvarande stöder Quinyx inte reglerna i Lagen om Anställningsskydd (LAS). Quinyx spårar endast arbetade dagar och timmar, inte hur en anställd faktiskt är lagligt anställd. Troligtvis kan du hitta mer information om lagen om anställningsskydd i din organisations HR-system eller HR-relaterad dokumentation.