Generellt användande FAQs

Uppdaterad 22/7/21 av Maria Lindberg

F: Finns det en personalportal i Quinyx?

S: Ja! Läs mer här!

F: Finns det tillgänglig utbildning?

S: Ja, inspelade utbildningar och kommande live utbildningar finns på DENNA sida.

F: Kommer jag att loggas ut automatiskt?

S: Du kan ställa in avloggningstiden i grupphantering. Du kan välja mellan 5 och 60 minuter.

F: Finns det en testmiljö för Quinyx?

S: Ja. web-rc.quinyx.com

F: Kan man konfigurera öppettider i Quinyx?

S: Inte i dagsläget. Men vanliga öppettider och avvikelser är något vi kommer att ha stöd för framöver.

F: Hur vet jag när en funktion som saknas kommer att läggas till Quinyx?

A: Titta på vår roadmap och funktionslista

F: Jag har en idé om hur ni kan förbättra Quinyx funktionalitet, vad ska jag göra?

A: Vänligen hänvisa först till produktens roadmap och funktionslista, om du inte hittar det du letar efter, vänligen dela din idé / feedback via knappen Skicka feedback i Quinyx.