Anställdes mailadress är inte unik

Uppdaterad av Leigh Hutchens

När en e-postadress redan är registrerad i Quinyx får du ett felmeddelande "Anställdes mailadress är inte unik".

När detta händer kan du lösa det genom att följa något av stegen nedan:

1. Använd en annan e-postadress.
  2. Be den anställde att kontakta sin tidigare arbetsgivare för att ändra e-postmeddelandet på det befintliga användarkontot.
  3. Om den anställde har ett e-postkonto från Google, Yahoo eller Hotmail kan du manuellt lägga till "+(något, t.ex. 123) till e-postadressen för att göra den unik i Quinyx. Ett konto skapas då för den anställde och de kan logga in i Quinyx med den nya e-postadressen, men fortfarande få e-postmeddelanden, t.ex. begäran om nytt lösenord, Qmails etc. till sin riktiga e-postadress.
  4. "anders.johansson+123@happyworkforce.com" would be the Quinyx username to make it unique

Exempel: "anders.johansson+123@happyworkforce.com skulle här vara användarnamnet/epostadressen i Quinyx för att göra det unikt, men den anställde skulle dock fortfarande få e-post till sin ursprungliga e-postadress "anders.johansson@happyworkforce.com".