Anställdes mailadress är inte unik

Uppdaterad 28/12/20 av Leigh Hutchens

När en e-postadress redan är registrerad i Quinyx får du ett felmeddelande "Anställdes mailadress är inte unik".

När detta händer kan du lösa det genom att följa något av stegen nedan:

1. Använd en annan e-postadress.
  2. Be den anställde att kontakta sin tidigare arbetsgivare för att ändra e-postmeddelandet på det befintliga användarkontot.
  3. Om den anställde har ett e-postkonto från Google läggs Yahoo eller Hotmail "+ (något)" automatiskt till e-postadressen för att göra det unikt. Ett konto skapas för den anställda och de kan logga in med till exempel "anders.johansson+test@happyworkforce.com" och e-postmeddelanden kommer fortfarande att levereras till "anders.johannson@happyworkforce.com".