Medewerkerse-mail is niet uniek

Updated by Leigh Hutchens

Vanaf Versie 186 hebben we de vereiste verwijderd dat e-mails uniek moeten zijn over klanten heen. Dit betekent dat meerdere gebruikersaccounts hetzelfde e-mailadres kunnen hebben. Binnen een klant handhaaft Quinyx nog steeds uniciteit.

• Alle verschillende login-opties/providers ondersteunen dit, wat betekent dat klanten die SSO gebruiken via configuratie in hun Identity provider toegang kunnen geven tot meerdere klantaccounts in Quinyx.
  • Gebruikers met slechts één account gekoppeld aan het e-mailadres zullen geen veranderingen opmerken.
  • Als een gebruiker inlogt met een e-mailadres dat is gekoppeld aan meer dan één gebruikersaccount, wordt er een verificatiebericht weergegeven en wordt er een e-mail met een verificatielink naar de gebruiker gestuurd.
  • Wanneer het e-mailadres is geverifieerd, wordt er een lijst van de klantaccounts weergegeven. De gebruiker kan slechts één klantaccount tegelijk selecteren.

Gebruiksscenario

Sarah werkt voor twee verschillende bedrijven die beide Quinyx gebruiken voor workforce management. Ze kan hetzelfde e-mailadres gebruiken om in te loggen op beide accounts. Wanneer ze inlogt, vraagt Quinyx haar om haar e-mail te verifiëren en staat het haar toe om te kiezen welk bedrijfsaccount ze wil openen. Dit maakt het voor Sarah gemakkelijker om haar werk te beheren met beide werkgevers met behulp van één e-mailadres.