Personalportal

Uppdaterad 17/11/20 av Leigh Hutchens

Välkommen till vår nya personalportal! Personalportalen är tillgänglig för alla Quinyx-medarbetare och fungerar utmärkt på en stationär dator, surfplatta eller telefon. Njut av jobbet!

Personalportalen följer rättigheterna för mobilappen.

Logga in

Anställd: Om du bara har en anställds roll i Neo, gå till web.quinyx.com och logga in med dina uppgifter så skickas du automatiskt till Neo-personalportalen:

Chefsroll: Om du har en chefsroll kan du gå till personalportalen genom att klicka på inställningsknappen längst upp till höger och klicka på "Byt till personalportal". När du har gjort det måste du logga in igen och sedan kommer du in i personalportalen:

När du är i personalportalen som chef kan du klicka på inställningsknappen igen och "Byt till adminportal":

Schema

När du går in i personalportalen kan du se schemavyn. I schemat kan du se dina egna skift, kollegors skift, otilldelade skift och mer:

Bläddra upp och ner i schemalistan för att se fler skift. Vi har tre alternativ för att filtrera datum just nu, de är följande:

• Vecka : Detta alternativ visar aktuell vecka.
  • Månad : Detta alternativ visar aktuell månad.
  • Kalender : Om du klickar på kalendervyn kan du välja en specifik dag som du klickar på och hoppa direkt.
  • Hoppa mellan datum : Du kan klicka på högerpilen för att hoppa till nästa vecka / månad och bakåtpilen för att gå till föregående vecka / månad.

Attest

Du kan attestera på daglig basis eller attestera en hel beräkningsperiod på en gång.

Filter i schema

Det är möjligt att filtrera i schemavyn. Du kan filtrera på följande:

• Mina skift (aktiverad som standard)
  • Obemannade skift (aktiverad som standard)
  • Kollegors skift (avaktiverad som standard)
  • Bytbara skift (aktiverad som standard)
  • Skiftbokningar (aktiverad som standard)
  • Enhet
  • Avdelning
  • Skifttyp

Qmail

Det är möjligt att se alla Qmail du har fått och skickat och att skicka Qmail. Du kan filtrera i inkorgen, skickade och olästa Qmail.

Språk

Vi stöder samma språk som vi gör i mobilappen, som är följande:

• Danska
  • Engelsk (GB)
  • Engelsk (US)
  • Finska
  • Förenklad kinesiska
  • Franska
  • Grekisk
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Nederländska
  • Norska
  • Portugisiska
  • Putsa
  • Spanska
  • Svenska
  • Thai
  • Tjeck
  • Traditionell kinesiska
  • Turkiska
  • Tyska
Välj engelska (GB) för att använda en 24-timmarsklocka. Välj engelska (USA) om du vill använda en 12-timmars AM / PM-klocka.