Personalportal

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Välkommen till vår nya personalportal! Personalportalen är tillgänglig för alla Quinyx-medarbetare och fungerar utmärkt på en stationär dator, surfplatta eller telefon. Enjoy work!

Rättigheterna i Personalportalen följer rättigheterna för mobilappen. Tillgången till personalportalen är dock alltid aktiverad.

Logga in

Anställd: Om du bara har en anställds roll i Quinyx, gå till web.quinyx.com och logga in med dina uppgifter så skickas du automatiskt till personalportalen:

Chefsroll: Om du har en chefsroll kan du gå till personalportalen genom att klicka på kontomenyn längst uppe till höger och klicka på Byt till personalportal. När du har gjort det måste du logga in igen och sedan kommer du in i personalportalen:

När du är i personalportalen som chef kan du klicka på inställningsknappen igen och Byt till adminportal:

Schema

När du går in i personalportalen kan du se schemavyn. I schemat kan du se dina egna skift, kollegors skift, obemannade skift och mer:

Bläddra upp och ner i schemalistan för att se fler skift. Vi har tre alternativ för att filtrera datum just nu, de är följande:

• Vecka : Detta alternativ visar aktuell vecka.
  • Månad : Detta alternativ visar aktuell månad.
  • Kalender : Om du klickar på kalendervyn kan du välja en specifik dag som du klickar på för att hoppa direkt till den dagen.
  • Hoppa mellan datum : Du kan klicka på högerpilen för att hoppa till nästa vecka / månad och bakåtpilen för att gå till föregående vecka / månad.

Boka skift / gör skift tillgängliga

Det är möjligt att boka skift som inte är tilldelade och har gjorts tillgängliga för bokning av kollegor. Du kan boka ett obemannat skift / kollegas skift genom att klicka på Boka skift i skiftdetaljpanelen. Du gör dina egna skift tillgängliga för andra att boka i detaljpanelen också:

Frånvaroansökan

Det går att se alla godkända, väntande och nekade frånvaroansökningar:

Det är också möjligt att skapa en ny frånvaroansökan och redigera en väntande:

Time Trackers

Det är möjligt att se Time Trackers i personalportalen under fliken frånvaroansökningar - dollartecknet i högra hörnet.

Attest

Du kan attestera på daglig basis eller attestera en hel beräkningsperiod på en gång.

Filter i Schema

Det är möjligt att filtrera i schemavyn. Du kan filtrera på följande:

• Mina skift (aktiverad som standard)
  • Obemannade skift (aktiverad som standard)
  • Kollegors skift (avaktiverad som standard)
  • Bytbart skift (aktiverad som standard)
  • Skiftbokningar (aktiverad som standard)
  • Enhet
  • Avdelning
  • Skifttyp

Qmail

Det är möjligt att se alla Qmail du har fått och skickat och att skicka Qmail. Du kan filtrera i inkorgen, skickade och olästa Qmail.

Språk

Vi stöder samma språk som vi gör i mobilappen, som är följande:

• Danska
  • Engelsk (GB)
  • Engelsk (US)
  • Estniska
  • Finska
  • Förenklad kinesiska
  • Franska
  • Grekisk
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Lettiska
  • Lettiska
  • Nederländska
  • Norska
  • Portugisiska
  • Putsa
  • Spanska
  • Svenska
  • Thai
  • Tjeck
  • Traditionell kinesiska
  • Turkiska
  • Tyska
Välj engelska (GB) för att använda en 24-timmarsklocka. Välj engelska (USA) om du vill använda en 12-timmars AM / PM-klocka.

Skillnader mellan personalportalen och mobilappen

Det finns flera skillnader mellan vad du kan göra och se i Personalportalen och Mobilappen. Läs allt om Personalportal och Mobilfunktionalitet här.