How to add web calendar to Google calendar

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Detta är en steg-för-steg beskrivning av hur du lägger till en Quinyx webbkalenderlänk till din telefons Google kalender-app.

1. Öppna Quinyx-appen.
  2. Navigera till MinSida och klicka på Webbkalender för att komma till webbkalenderskärmen (MinSida > Webbkalender).
  3. Om du inte redan har gjort det, klicka på Generera webbkalenderlänk. Navigera till botten av sidan och klicka på Lägg till i Google Kalender.
  4. Logga in på Google Kalender på webbsidan och när du är inloggad visas en uppmaning (du måste lägga till länken via en webbsida eftersom det inte stöds att lägga till den i mobilappen).
  5. När du uppmanas att lägga till kalendern, välj Ja.
  6. Öppna Google Kalender-appen på din telefon.
  7. I det övre vänstra hörnet, klicka på Meny.
  8. Klicka på Inställningar.
  9. Klicka på namnet på kalendern du precis har lagt till. Om du inte ser kalendern i listan, klicka på Visa mer.
  10. I toppen av sidan, se till att Synkronisera är aktiverat (blått).
Det kan ta lite tid innan dina händelser visas efter att du har aktiverat synkroniseringen.
Du kan läsa mer om hur du åtgärdar synkroniseringsproblem med Google Kalender-appen här.