Mobil - Redigera & radera din frånvaroförfrågan

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Du kan enkelt ta bort en frånvaroförfrågan i Quinyx mobilapp eller på din dator, förutsatt att den ännu inte har godkänts av din chef.

Radera frånvaroansökan
  1. Välj - Frånvaroansökan.
  1. Svep från höger till vänster på frånvaron du vill ta bort (iPhone) eller bocka för att välja den (Android).
  1. Tryck på knappen Ta bort.

Ändra frånvaroansökan
  1. Klicka på din frånvaroansökan för att komma till detaljvyn.
  2. Klicka på Redigera i det övre högra hörnet (Android klicka på de tre prickarna och sedan Redigera i det övre högra hörnet).
  3. Redigera nödvändig information och klicka på Spara.

Observera att frånvaroförfrågan inte kan godkännas eller nekas av en chef och att den måste ske i framtiden för att den ska kunna redigeras.