Mobil - Qmail

Uppdaterad 3 months ago av Leigh Hutchens

Tänk på Qmail som ett Quinyx e-postsystem i appen. På fliken Qmail kan du hitta alla Qmails som har skickats till dig och som du har skickat till kollegor. De Qmails du får kan vara både automatiskt genererade meddelanden om skifttidsändringar, nya skift tilldelade till dig, lämna applikationsuppdateringar, såväl som personliga Qmail skickade från din chef.

Du kan skicka Qmails till kollegor inom din organisation. För att skicka ett Qmail, tryck på brev/+ikonen på Qmail-fliken.

Du kommer att se ett meddelande på Qmail-fliken när du får ett nytt Qmail.

Varje Qmail som skickas till dig genererar en push-notis om du tillåter Qmail-aviseringar på appens Inställningar sida.

Läs mer om push-notifikationer här.