Mobil - Qmail

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Tänk på Qmail som ett Quinyx e-postsystem i appen. På fliken Qmail kan du hitta alla Qmails som har skickats till dig och som du har skickat till kollegor. De Qmails du får kan vara både automatiskt genererade meddelanden om skifttidsändringar, nya skift tilldelade till dig, lämna applikationsuppdateringar, såväl som personliga Qmail skickade från din chef.

Du kan skicka Qmails till kollegor inom din organisation. För att skicka ett Qmail, tryck på brev/+ikonen på Qmail-fliken.

Du kommer att se ett meddelande på Qmail-fliken när du får ett nytt Qmail.

Varje Qmail som skickas till dig genererar en push-notis om du tillåter Qmail-aviseringar på appens Inställningar sida.

Sökfält

I sökfältet kan du söka efter Qmails som innehåller ett specifikt ord eller fras.

Markera som läst & radera Qmails

Du kan markera som läst eller radera ett eller flera av dina Qmail i inkorgen.

iOS: I Qmail-vyn i mobilappen klickar du på Redigera i det övre högra hörnet för att gå till urvalsvyn. Längst ned på skärmen klickar du på kuvert-ikonen för att markera som läst och på papperskorgsikonen för att radera Qmailen.

Android: I Qmail-vyn i mobilappen håller du ned fingret på ett Qmail för att visa urvalsvyn. Klicka på kuvert-ikonen längst ned på skärmen för att markera som läst och på papperskorgsikonen för att radera Qmailen.

Automatiserad märkning av Qmails

Om du vill hitta ett specifikt Qmail i din inkorg kan du filtrera på en specifik etikett för att bara se Qmails som är kopplade till den etiketten. Varje Qmail som du tar emot kommer automatiskt att få en av följande etiketter:

• Frånvarohändelser (t.ex. en godkänd semesteransökan)
  • Schemahändelser (t.ex. ändrad starttid för ett av dina kommande skift)
  • Skiftbyten och skiftbokningar (t.ex. en gokänd skiftbytesförfrågan)
  • Pulse och Badges (händelser kopplade till Pulse och Badges)
  • Direkta Qmails (direkta Qmails från dina kollegor och chefer)
  • Tillgänglighet (händelser och uppdateringar kopplade till tillgänglighet)

Läs mer om push-notifikationer här.