Version 0192

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Releasedatum 7 augusti 2024

Sammanfattning av release

Har du ont om tid och vill ha en övergripande sammanfattning?

Quinyx web app Version 0192

Ny funktionalitet

• Messenger Plus: Nu kan du markera ett rapporterat meddelande som granskat. Denna funktion hjälper dig att hantera moderering genom att låta dig ange vilka meddelanden som redan har fått lämpliga åtgärder vidtagna.

Ny funktionalitet som kräver ytterligare konfiguration

• Inga för tillfället.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

• Vi har gjort några UI-förbättringar i Schemavyn. Fortsätt läsa för att ta reda på mer!
  • Vi har tagit bort den äldre behörigheten "Tillämpa regler", som blev överflödig med den förbättrade funktionen Uppdatera skift i Version 0183.

Buggfixar

• Du kanske är intresserad av en av våra buggfixar i denna version. För mer information, klicka här.

Frontline Portal Version 0192

Ny funktionalitet

• Arkiverade berättelser och formulär exkluderas nu automatiskt från globala sökresultat.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

• Inga för tillfället.

Buggfixar

• Inga för tillfället.

SOAP API / Webservice-uppdateringar

• Kolla in uppdateringarna och länkarna till dokumentationen. här.

Quinyx webbapp Version 0192

Releasedatum 7 augusti 2024

Ny funktionalitet

Messenger moderering: möjlighet att markera ett rapporterat meddelande som granskat

I denna version har vi lagt till ny funktionalitet för moderering i Messenger (tillgänglig om du har Messenger Plus), inklusive möjligheten att markera ett rapporterat meddelande som granskat. Som moderator hjälper detta dig att markera alla meddelanden du har vidtagit lämpliga åtgärder på eller verifierat som icke olämpliga meddelanden som granskade så att den rapporterade kolumnen endast innehåller ogranskade meddelanden.

För att markera ett meddelande som granskat, välj det rapporterade meddelandet i fråga, klicka på åtgärdsrullgardinsmenyn i det övre högra hörnet av modereringsöversikten och Markera som granskat. Meddelandet flyttas till kolumnen Granskade.

För att lära dig mer om Messenger Plus, kolla in vår dokumentation här. Om du är intresserad av Messenger Plus, registrera ditt intresse här.

Ny funktionalitet som kräver konfigurationsuppdateringar

Inga för närvarande.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

UI-förbättringar i Schemavyn

Tillgänglighetskommentarer

Från och med denna version kan du nu se kommentarer om tillgänglighet i schemaöversikten. Denna förändring gör att chefer snabbt kan granska anställdas tillgänglighet och enkelt upptäcka om någon tillgänglighet har en kommentar som behöver särskild uppmärksamhet innan den anställde schemaläggs.

Redigeringspanel för skift i full storlek

Redigeringspanelen för skift öppnas nu i full storlek, vilket minskar antalet klick som chefen behöver göra när de utför redigeringsåtgärder för skift. När du klickar på ett skift för att redigera det behöver du inte längre klicka på "Fler alternativ" eftersom panelen nu öppnas i full storlek. Detta låter dig se skiftdetaljer omedelbart, särskilt mycket efterfrågade skiftraster.

Visuella förbättringar av skiftpanelen

Skiftpanelerna har förbättrats med en ny visuell utformning för knappar och en trepunktsmeny som konsoliderar alla åtgärder för ett specifikt skift. För att säkerställa konsistens har vi gjort dessa förändringar både i Schemavyn och Grundschemavyn.

Borttagning av äldre "Tillämpa regler" behörighet

Vid släppet av den förbättrade Uppdatera skift-funktionen I Version 0183 nämnde vi att vi utvärderade framtiden för den äldre "Tillämpa regler"-behörigheten. Eftersom behörigheten i praktiken inte har tjänat något syfte sedan Version 0183, och vi inte fick någon feedback angående behovet av det, har vi tagit bort behörigheten.

Buggfixar

• Löste ett problem som orsakade att schemastatistik visade olika värden för schemalagda och arbetade timmar i olika källor.
  • Löste ett problem där pilknappen i Grundschemavyn inte lyckades med att dölja obemannade skift.
  • Löste ett problem där, vid redigering av ett befintligt frånvarotillfälle, alla frånvaroskift där skiftåtgärden "Behåll" valdes när frånvaron skapades, återgick till standardåtgärden för frånvaroorsaken, enligt konfigurationen i Kontoinställningar > Frånvaroinställningar > Frånvaroorsaken påverkar schemat.
  • Löste ett problem som gjorde att chefer inte kunde komma åt sitt eget personal kort i Personer-fliken.

Nytt Quinyx HelpDocs-innehåll

Frontline Portal Version 0192

Releasedatum 7 augusti 2024

Ny funktionalitet

Exkludera arkiverat innehåll från globala sökresultat som standard

Arkiverade berättelser och formulär är nu automatiskt exkluderade från dina globala sökresultat. Om du vill visa arkiverade resurser (dvs berättelser och formulär) när du använder den globala sökningen:

Välj alternativet för filter.

Slå på alternativet för Visa arkiverade objekt och välj Tillämpa.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

Inga för närvarande.

Buggfixar

Inga för närvarande.

Ny Frontline Portal HelpDocs-innehåll

Inget för tillfället.

SOAP API / Webbtjänstuppdateringar

Inget för tillfället.

Klicka här för att se den nya Quinyx WFM Web Service-dokumentationen. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här.
Vi uppmanar alla våra kunder att använda våra API:er för att underhålla data och se till att informationen är aktuell. För att säkerställa skalbarheten av våra API:er samtidigt som vi växer vår kund- och användarbas har vi beslutat att lägga till begränsningar för användningen av våra SOAP API:er. Dessa begränsningar kommer att verkställas programmatiskt, vilket innebär att vi kommer att införa en begränsning på samtidiga anrop per kund till 10. Du bör förvänta dig svarsstatus 429 om du råkar överskrida denna gräns, och du rekommenderas att implementera en backoff-omförsökningsmekanism för att hantera gränsen. Observera att begränsningen endast gäller för SOAP. När vi övergår från SOAP till Rest under de kommande åren kommer eventuella begränsningar att byggas in i API:et.