Ny till Quinyx? Börja här!

Uppdaterad 20/5/21 av Leigh Hutchens

Quinyx är en AI-driven wfm lösning som gör de komplexa uppgifterna för anställdas schemaläggning, tidsrapportering, kommunikation, budgetering och prognoser enkel.

Välkommen till Helpdocs, vår Quinyx kunskapsbas! Här hittar du all slags information om vår webbapp och mobilapp. Håll dig uppdaterad om de senaste utgivningarna av webbapp och mobilapp genom att ta en titt på våra release notes. Du kan till och med anmäla dig för att få e-postmeddelanden varannan vecka här.

För super users och chefer

Kolla in våra instruktionersfilmer för information om ämnen som roller och åtkomsträttigheter, basscheman, daglig schemanhantering, slag och attestering, överföring till lön och mycket mer! Du kan se inspelade träningar här.

För anställda

Vår funktionsrika mobilapp fortsätter att fungera precis som vanligt under övergången till Quinyx, och vi uppmuntrar alla anställda att använda den. Men om du inte har en smartphone eller föredrar att inte använda mobilappen har vi en nerbantad version av Classics personalportal i Quinyx, logga bara in på https://web.quinyx.com. Om du är chef kommer du att automatiskt komma till chefsportalen när du loggar in på web.quinyx.com, men du kan enkelt byta till personalportalen genom att klicka "Gå till personalportalen" i profilmenyn längst upp till höger.

Läs på om Quinyx's personalportal här: Personalportal.

Ge oss feedback!

Quinyx utvecklas ständig, och det som främst driver utvecklingen är feedback från användare. De vanligaste förbättringsförslagen har högsta prioritet, så det är viktigt att göra din röst hörd.

I Quinyx finns det en "Ge oss feedback"-funktion under profilmenyn. När du skickar feedback går den direkt till vårt produktteam. Ibland kanske en produktägare återkommer med följdfrågor.