Ny till Quinyx WFM? Börja här!

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Quinyx är en AI-driven programvara för arbetskraftshantering som gör de komplexa uppgifterna med schemaläggning av anställda, tidsrapportering, kommunikation, budgetering och prognos enkla.

Välkommen till HelpDocs, vår Quinyx kunskapsbas! Här kan du hitta all slags information om vår webbapp och mobilapp. Håll dig uppdaterad om de senaste versionerna av webbappar och mobilappar genom att ta en titt på våra releasenotes. Du kan till och med registrera dig för att få e-postmeddelanden med releasemeddelanden varannan vecka här.

Klicka här för att läsa mer om hur du maximerar din HelpDocs-upplevelse.

För superanvändare och chefer

Kolla in våra videohandledningar för information om ämnen som roller och åtkomsträttigheter, grundscheman, daglig schemahantering, stämplingar och bestyrkande, överföring till lönelistan och mycket mer! Du kan se inspelade träningar här.

För personal

Vi uppmuntrar alla anställda att använda vår mobilapp i första hand. Om du däremot inte har en smartphone eller föredrar att inte använda mobilappen erbjuder vi ett lättviktsalternativ i form av vår personalportal. Logga in på https://web.quinyx.com så kommer du till personalportalen. Om du är chef kommer du automatiskt till chefsportalen när du loggar in. Oroa dig inte, du kan enkelt byta till personalportalen genom att klicka på Byt till personalportal i profilmenyn uppe till höger.

Läs mer om Quinyx personalportal här.

Ge oss feedback!

Vi strävar efter att ständigt förbättra Quinyx, och den främsta drivande faktorn i dess utveckling är feedback från våra användare. De vanligaste förbättringsförslagen har högsta prioritet, så det är viktigt att göra din röst hörd.

Klicka på Skicka feedback till oss i profilmenyn. När du skickar feedback till oss går den direkt till vårt fantastiska produktteam. Ibland kan de komma tillbaka till dig med följdfrågor.

Observera att om du upplever en bugg eller behöver support, kontakta ditt företags superanvändare. Detta formulär kan endast användas för att skicka förbättringsförslag till Quinyx produktteam. Vi är verkligen tacksamma för din feedback, det kommer att hjälpa oss att bygga en bättre produkt. Vi kan komma att återkomma till dig om vi behöver förtydliganden för att helt förstå ditt förslag.