Vi vill gärna ha din feedback om Quinyx - $25 Visa eller Amazon e-presentkort

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Vi vill gärna ha din feedback om Quinyx - $25 Visa eller Amazon e-presentkort

Vi skulle vilja att du recenserar vår produkt på G2, den ledande webbplatsen för mjukvarugranskning där tusentals användare skriver recensioner om plattformar och verktyg de använder på jobbet.

När användare som du skriver recensioner om Quinyx hjälper det potentiella kunder och användare att förstå värdet vår produkt ger. Tack vare recensioner vi har fått hittills utses vi till G2:s bästa HR-programvara 2022 .

Vi skulle uppskatta ditt omdöme. Det tar bara cirka 5 minuter. Och... för att tacka dig för din tid kommer du att få ett Visa- eller Amazon eGift-kort värt $25 (eller motsvarande lokal valuta).

För att starta granskningsprocessen, välj bara från alternativen nedan: