Webpunch-login-URL's

Updated by Daniel Sjögren

In Quinyx kunt u uw werknemers in- en uitklokken op hun diensten als een optie voor tijdregistratie. U kunt dit doen door gebruik te maken van Webpunch, waarmee u ofwel inloggen als manager kunt inloggen met uw Quinyx-inloggegevens, of alternatief gebruik kunt maken van een statische Webpunch URL-configuratie. Dit artikel beschrijft de laatstgenoemde optie.

Webpunch-loginconfiguraties toevoegen, bewerken en verwijderen

In Accountinstellingen > Webpunch > Webpunch-login-URL's kunt u volledig beheren en unieke Webpunch-URL's configureren voor elk van uw beschikbare units:

Als u een groot aantal Webpunch-loginconfiguraties heeft, zal Quinyx de lijst pagineren.

Klik hier om te lezen over het instellen van Webpunch en hoe u de login-URL's kunt gebruiken.

Het gebruik van een extern IP-adres bij het toevoegen of bewerken van een Webpunch-login-URL

Bij het toevoegen en/of bewerken van een Webpunch-login-URL, zorg er altijd voor dat het vermelde IP-adres uw externe adres is en niet uw interne adres. Hieronder volgen enkele voorbeelden van interne IP-adressen:

10.0.0.0 - 10.255.255.255

172.16.0.0 - 172.31.255.255

192.168.0.0 - 192.168.255.255

Als een van uw adressen eruitziet zoals de bovenstaande voorbeelden, bezoek dan deze website of een andere website die u in staat stelt om uw huidige externe IP-adres te zien.

Houd er rekening mee dat u altijd een Manager moet instellen op de unitkaart om de Webpunch-login-URL te laten werken. Lees meer over het werken met units en hoe u een manager kunt toevoegen voor een unit hier.