Mobil - Skapa ett eget skift

Uppdaterad av Leigh Hutchens

För att skapa ett skift åt dig själv i mobilappen behöver du börja med att gå till schemavyn genom att välja Schema i sidomenyn. Efter det behöver du göra följande steg:

1. Klicka på dom tre punkterna uppe i det högra hörnet
  1. Klicka på Lägg till skift
  1. Välj korrekt detaljer för skiftet som tid, datum och skifttyp och klicka på spara.

Såvida inga varningar uppstår kommer nu ett skift tilldelas dig som du kan se i schemavyn.

Om du vill ändra ett skift som redan är tilldelat till dig klickar du helt enkelt på skiftet, klickar på ändra uppe i högra hörnet och ändrar dom detaljerna som du vill ändra. Klicka sedan på spara.

Om du inte har möjlighet att lägga till skift eller ändra ett befintligt skift så beror detta på att du inte har rättigheter att göra detta i systemets inställningar. Du behöver då vända dig till dina närmsta chefer eller er Quinyx admin och be dessa aktivera de rättigheterna för dig.