Begin uw configuratie-ervaring hier

Updated by Daniel Sjögren

Als u zich in een project bevindt, heeft u contact met een Quinyx Application Specialist met wie u kunt overleggen. Als u niet in een project zit, kunt u contact opnemen met uw Quinyx Support-contactpersoon als u vragen heeft.

Het configureren van Quinyx is vrij eenvoudig en u moet de dingen in een bepaalde volgorde doen. Uw toegewezen Application Specialist zal u begeleiden bij de configuratie tijdens het project. Het doel van onze configuratieartikelen is om u een overzicht te geven van alle noodzakelijke stappen en u een basisbegrip te geven van hoe dingen worden gedaan.

Het aanmaken van een klant wordt gedaan door een Application Specialist van Quinyx aan het begin van uw project, samen met het toevoegen van een contactpersoon en enkele basisinformatie over uw organisatie. De Application Specialist zal ook één personeelscategorie instellen en een Accounteigenaar aanmaken voor uw account, zodat u kunt inloggen en het product kunt gaan verkennen.

De Support zal de modules activeren die zijn inbegrepen.

Het aanmaken van het klantaccount creëert ook de eerste unit in uw structuur. Deze unit heeft unieke eigenschappen, dus u moet de unitinstellingen van deze hoofdunit doornemen voordat u meer units in uw organisatie aanmaakt.

Tijdens het configuratieproces is het belangrijk om aantekeningen te maken en uw Applicatiespecialist vragen te stellen.

Stappen voor basisconfiguratie

Sommige configuratiestappen zijn verplicht en deze zijn gemarkeerd met een * zodat u gemakkelijk kunt zien wat geconfigureerd moet worden. De stappen die niet verplicht zijn, kunnen later worden uitgevoerd, dus u hoeft ze niet allemaal vanaf het begin te configureren.

Uw Applicatiespecialist zal u begeleiden bij de configuratie en u helpen met eventuele vragen die u heeft.

Wat als u instellingen wilt wijzigen die niet toegankelijk zijn?

Als u instellingen wilt wijzigen die momenteel niet toegankelijk zijn, kunt u contact opnemen met Quinyx Support om u te helpen deze bij te werken. Schrijf "Instellingen" in de onderwerpregel van uw verzoek.

Voordat u echter contact opneemt met Support, overweeg het volgende:

• Ben ik een supportcontact/supergebruiker voor mijn organisatie?
  • Heeft u gecontroleerd of de instelling nog niet beschikbaar is in Quinyx?
  • Weet u specifiek welke wijziging u wilt aanbrengen?
  • Weet u welk gewenst resultaat de wijziging zal hebben?
Klik hier als u meer wilt weten over hoe u hulp kunt krijgen.