Start hier uw configuratie-ervaring

Updated 16/11/21 by Nilas Hedin

Als je in een project zit, heb je een Quinyx Application Specialist-contactpersoon met wie je kunt overleggen. Als je niet in een project zit, neem dan contact op met je Quinyx Support-contactpersoon als je vragen hebt.

Het configureren van Quinyx is vrij eenvoudig en je moet de dingen in een bepaalde volgorde doen. Uw toegewezen Application Specialist zal u tijdens het project door de configuratie leiden. Het doel van onze configuratieartikelen is om u een overzicht te geven van alle noodzakelijke stappen en om u een basiskennis te geven van hoe dingen worden gedaan.

Het aanmaken van de klant wordt gedaan door een Applicatie Specialist van Quinyx bij de start van uw project. De Application Specialist activeert de modules die zijn inbegrepen, voegt een contactpersoon toe, evenals wat basisinformatie over uw organisatie.

De toepassingsspecialist zal ook één personeelscategorie instellen en een accounteigenaar voor uw account maken, zodat u kunt inloggen en het product kunt verkennen.

De aanmaak van het klantaccount creëert ook de eerste eenheid in uw structuur. Deze eenheid heeft unieke eigenschappen, dus u moet de eenheidsinstellingen van deze hoofdeenheid doornemen voordat u nog meer eenheden in uw organisatie aanmaakt.

Zorg ervoor dat u tijdens het configuratieproces aantekeningen maakt en uw applicatiespecialist vragen stelt.

Stappen voor basisconfiguratie

Sommige configuratiestappen zijn verplicht, en die zijn gemarkeerd met *, zodat u gemakkelijk kunt zien wat er moet worden geconfigureerd. De stappen die niet verplicht zijn, kunnen later worden uitgevoerd, zodat u ze niet allemaal vanaf het begin hoeft te configureren.

Uw applicatiespecialist leidt u door de configuratie en helpt u bij eventuele vragen.