Språk FAQ

Uppdaterad av Daniel Sjögren

F: Kan jag ändra språket i Quinyx ?

S: Ja det kan du. Navigera bara till rullgardinsmenyn Inställningar och klicka på det språk som visas. Du kan sedan välja vilket språk du vill att Quinyx ska visa.

F: Vilka språk stöder Quinyx ?

S: Quinyx stöder för närvarande följande språk:

• Förenklad kinesiska
  • Danska
  • Estniska
  • Holländska
  • Engelska (CA)
  • Engelska (UK)
  • Engelska (US)
  • Finska
  • Franska
  • Franska (CA)
  • Tyska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Lettiska
  • Litauiska
  • Norska
  • Polska
  • Portugisiska
  • Ryska
  • Spanska
  • Svenska
F: Vilka språk stöder Quinyx mobilapp?

S: Quinyx mobilapp stöder för närvarande följande språk:

• Engelska
  • Förenklad kinesiska
  • Traditionell kinesisk (Hongkong)
  • Danska
  • Estniska
  • Holländska
  • Finska
  • Franska
  • Tyska
  • Grekiska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Lettiska
  • Litauiska
  • Norska
  • Polska
  • Portugisiska
  • Spanska
  • Svenska
  • Thai
  • Turkiska
F: Hur ändrar jag språk i Quinyx mobil app?

S: Språket i mobilapplikationen är baserat på språkinställningarna på din enhet. Det betyder att om du använder engelska som ditt föredragna språk på din enhet kommer Quinyx mobilapp också att visas på engelska.

F: Vilket språk används i mobilappen om enhetens språk inte stöds?

S: Engelska används som reservspråk om enhetens språk inte stöds i mobilappen.

F: Finns det något sätt att ändra språket för välkomstmeddelandet?

S: Logiken kontrollerar först språket som är inställt för anställd i mobilappen, och om det inte finns något språk inställt där så skickas mejlet baserat på språket som är inställt på enhet . När det gäller välkomstmejlet har anställd aldrig loggat in i appen ännu, så den tar hänsyn till språket som är inställt på enhet .

F: Om jag skapar en rapport, kommer den att vara på det språk som jag använder i Quinyx ?

A: Ja det kommer det.

F: Vad avgör på vilket språk en Qmail skickas?

S: Om det finns ett språk inställt för MyPage i mobilappen kommer Qmail att skicka en Qmail på mottagarens språk. Annars kommer det att ta hänsyn till språket som är inställt på enhet .

F: Kan jag ändra språket i Webpunch?

S: Ja det kan du! Tryck bara på kuggikonen i det nedre vänstra hörnet så får du möjlighet att välja språk.