Time Trackers

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Time Trackers är en unik Quinyx-term. Det är en funktion för att hålla koll på timmar och minuter eller dagar. Till exempel kan du använda detta för att spåra semestersaldon, ledighet i stället för övertid eller flextid. Anställda kan använda Time Trackers för att övervaka sina saldon både i Tidkortet och i appen.

Klicka här för att lära dig mer om praktiska exempel på Time Trackers.

Visa Time Tracker-saldo

Det är möjligt att se Time Tracker-saldo och att uppdatera transaktioner manuellt i Quinyx. Du kan se Time Tracker-saldon när:

1. Du hanterar frånvaroansökningar:
  1. Du lägger till eller redigerar en frånvaro:
  1. Du visar ett Tidkort:

Du kan se Time Tracker-saldon på höger sida av Tidkortet:

Om en tröskel definieras på Time Tracker informerar vi om detta per Time Tracker.

Decimaler

Det är möjligt att se och kontrollera antalet decimaler som dina anställdas Time Tracker-saldon visas med.

För att justera dina decimaler, navigera till Kontoinställningar> Time Trackers> Redigera Time Trackers> Decimaler. Detta fält beaktas i Tidkortet, Frånvaropanelen och i Frånvaroansökningspanelen.

Visa alla Time Trackers för en angiven period

I Schemavyn, klicka på de tre punkterna bredvid den anställdes namn och klicka på Tidkort:

I Time Tracker-transaktioner, justera perioden och klicka på

(uppdatera) -knappen för att se Time Tracker-transaktioner.

Lägg till en Time Tracker-transaktion manuellt

Klicka på + för att lägga till en Time Tracker-transaktion själv:

Lägg till ny Time Tracker-information:

• Time Tracker: Ledighet i stället för betalning, Planerad semester, Semesterdagar, Helgdag, Flextid, Sjukledighet, Aktivt avtal.
  • Datum: Du kan lägga till tidigare, nuvarande eller framtida datum.
  • Antal: Antal.

Redigera eller ta bort en Time Tracker-transaktion

Redigera

För att redigera en befintlig Time Tracker-post, klicka på redigeringsikonen:

Ändra informationen vid behov:

Ta bort

Att ta bort en post är enkelt. Klicka bara på papperskorgen. Klicka på ja för att bekräfta borttagningen.

Time Tracker-behörighet

Du kan kontrollera läs-, skriv- och ingen åtkomstbehörighet för Time Tracker-transaktioner och saldon för var och en av dina roller. Du hittar Time Tracker-behörigheter under Kontoinställningar> Rollhantering> Redigera roll under rubriken Schema:

Läs mer om Time Tracker-rapporter här och hur man ställer in Time Trackers i en avtalsmall här.

Om en transaktion skickades via API:et kan du rensa den med hjälp av replaceTimeTracker. Detta kommer att ersätta Time Tracker-transaktionen med samma trackerId och datum med det nya värdet. Denna funktion kan användas för att radera alla manuella transaktioner på en dag. Sätt denna funktion till true), ställ in 'operation' till 1, 'value' till 0.0 och sätt 'date'
Läs mer om att använda API:er relaterade till Time Trackers. här.