Version 0112

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Släppdatum 14 juli 2021

Ny funktionalitet

Övertidsmetoder

Med den här versionen har vi lagt till stöd för att lägga till, redigera och ta bort konfigurationer av övertidsmetoder.

Lägg till, redigera och ta bort övertidsmetoder

Genom att klicka på "Lägg till övertid" kan du nu lägga till mer-, minus- och övertidsperioder . Du kan konfigurera beräkningsperioden, tröskeln, övertidsnivåerna och avancerade konfigurationer för varje direkt under Kontoinställningar> Avtal> Övertidsmetoder:

Uppdateringar och prestandaförbättringar

• När du skapar en beräknad variabel listas variablerna nu i alfabetisk ordning för enkel användning.
  • När du tittar på Time Tracker-transaktioner visar Quinyx nu om saldot är i timmar eller dagar.
  • När du skapar en ny frånvarotyp är den nu inaktiverad som standard i alla avtalsmallar.
  • Tidigare, om en anställds roll avlägsnades felaktigt, skulle de döljas från fliken Personer och inte visas i en sökning - de skulle "saknas". Nu, i fall av en "saknad anställd", kommer de att visas under Display> Inaktiva personer där de tilldelas rollen "Anställd". De kommer att visas och vara sökbara på fliken Personer som vanligt.

Bug fixar

• Löste problem med Time to Tracker för första gången i kombination med show som balans per månad / dag-inställningar.
  • Åtgärdade problem med den första att gå ut Time Tracker i kombination med att lägga till lagstadgade och / eller icke-lagstadgade saldon manuellt och / eller via API.
  • Löste ett problem som fick Time Trackers att minska för många dagar när en överenskommelse förändrades under en anställds semesterperiod.
  • Löste ett problem som orsakade att grundschema timmar och grundchema lönekostnader visades i inmatningslistan för beräknad variabel.
  • Löste ett problem som gjorde att inaktiva anställda med roller i sektioner inte visades när "Inaktiva personer" och "Visa utgångna avtal" valdes.
  • Löste ett problem som producerade ett internt serverfel när ett avbrott med sluttiden 00:00 lades till i grundschemat.
  • Löste ett problem som orsakade att skiftavdelningsförfrågningar inte visades trots att schemat som begäran gjordes publicerades.
  • Löste en lönestyrningsfråga som orsakade felaktiga löneutfall.
  • Löste ett problem som gav fel nominella timmar för en vald period.

Nya HelpDocs-artiklar

REST API / webbtjänstuppdateringar

Ingen just nu.

SOAP API / webbtjänstuppdateringar

Ingen just nu.

Slutpunkter avskaffas och tas bort

Följande SOAP API-slutpunkter kommer att avbrytas och tas bort från Quinyx WFM augusti 2021 . De har redan nu ersatts med REST API-slutpunkter för Quinyx Forecast eller föråldrade. Läs mer om Quinyx Forecast och den förbättrade funktionaliteten här och om de nya REST API: erna här .

6.2 wsdlGetForecasts

6.3 wsdlUpdateForecasts

6.5 wsdlGetMonthlyView

6,6 wsdlUpdateForecastV2

6,8 wsdlUpdateForecastsV3

6.4 wsdlGetSalesData

6,9 wsdlGetSalesDataV2

6,7 wsdlGetOptimalStaffing

4.6 wsdlUpdateAdminGroupRelationships <- inte tillämpligt för Quinyx WFM

Klicka här för att se den nya Quinyx WFM Web Service-dokumentationen. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här .
Vi uppmuntrar alla våra kunder att använda våra API: er för att underhålla data och se till att informationen är uppdaterad. För att säkerställa skalbarhet för våra API: er samtidigt som vi växer vår kund- och användarbas har vi beslutat att lägga till begränsningar för användningen av våra SOAP-API: er. Dessa begränsningar kommer att genomföras programmatiskt och innebär att vi kommer att tillämpa en gräns för samtidiga samtal per kund till 10 . Du bör förvänta dig svarskod 429 om du råkar överskrida denna gräns och du rekommenderas att implementera en backoff-retry-mekanism för att hantera gränsen. Observera att gränsen endast gäller SOAP. När du flyttar från SOAP till Rest under de följande åren kommer alla begränsningar att byggas in i API: et. Var noga med att vidarebefordra denna information till den part inom ditt företag som ansvarar för integrationer.