Mobil - Problem med push notifikationer

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Om du har problem med push notifikationer från Quinyx behöver du först säkerställa att du får Qmails, det är Qmails som triggar push notifikationer att skapas. Om du inte får några Qmail behöver du vända dig till din chef och be denne att säkerställa att du har korrekt inställning för "Få information via" i personalkortet i web.quinyx.com, den ska vara inställd på "Qmail".

Om du får Qmail men inga push notifikationer rekommenderar vi att du säkerställer följande inställningar:

• Tillåt push notifikationer under sidan "inställningar" i Quinyx appen
  • Tillåt push notifikationer för Quinyx appen i din telefons inställningar
  • Säkerställ att du inte har batterisparläge påslaget

Tillåt push notifikationer i din telefons inställningar med iPhone: Inställningar - Quinyx - Notiser - Tillåt notiser

Tillåt push notifikationer i din telefons inställningar med dom flesta android telefonerna: Inställningar - appar och aviseringar - Quinyx - Aviseringar - Visa aviseringar