Version 389

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Släppdatum 2 december 2020

Glöm inte att mobilåtkomsträttigheter finns i Neo nu. Läs mer om hur du kommer igång för din organisation här !

Kommande datum för våra releaser

För att säkerställa bästa möjliga support för våra kunder för kopior till RC och produktion under jul- och nyårshelgerna har vi gjort följande ändringar i release-kalendern:

• Core-391 / Neo-98-release till RC flyttas från 24 december till 21 december 2020
  • Core-391 / Neo-98 release till produktion flyttas från 30 december till 29 december 2020
  • Core-392 / Neo-99 release till RC flyttas från 7 januari till 4 januari 2021
  • Core-392 / Neo-99 release till produktionen förblir som planerat 13 januari 2021

Ny funktionalitet

Kolla in ny funktionalitet i Neo här !

Uppdateringar och prestandaförbättringar

Minustid på periodens sista dag

Minustid genereras nu på den sista dagen i den valda perioden istället för den sista dagen i perioden som innehåller ett stans. Detta möjliggör att minustid genereras inom rätt period oavsett vilken period som valts inom överföring till löner matchar perioden för minustidsberäkningen.

I Classic kommer ett virtuellt skift att "hålla" den genererade minus tiden:

I Neo kommer det att synas på tidskortet i lönestypöversikten:

Det återspeglas också i statistiken relaterad till lönekostnaden för den dag den genereras (periodens sista dag). Det kommer inte att visas i TTP-vyn, men kommer naturligtvis att överföras till löner och synligt i alla rapporter gjorda från analys.

Prestanda förbättringar

• Allmänna prestationsförbättringar inom bearbetning av lönetyper.
  • Allmänna prestandaförbättringar inom generering av lönefiler.

Bug fixar

• Korrigering av anställda som saknas i lönerapporten med "Endast godkända tidsstansar".

API / webbtjänstuppdateringar

Följande SOAP API-slutpunkter kommer att avbrytas och tas bort från Quinyx WFM i mitten av januari 2021 (planerad till 2021-01-13)

• 7.3 wsdlGetUserDefinedFields
  • 7.4 wsdlUpdateUserDefinedFields
  • 7.5 wsdlGetUserDefinedFieldValues
  • 7.6 wsdlUpdateUserDefinedValues
  • 7,7 wsdlGetUserDefinedShifts
  • 7,8 wsdlUpdateUserDefinedShifts
  • 5.2 wsdlUpdateCrmCustomers
  • 5,4 wsdlUpdateCrmRoles
  • 5.5 wsdlUpdateCrmBeställningar
  • 5.6 wsdlGetCrmDecisions

Följande SOAP API-slutpunkter kommer att avbrytas och tas bort från Quinyx WFM augusti 2021. De har redan nu ersatts med REST API-slutpunkter för Neo Forecast. Läs mer om Neo Forecast och den förbättrade funktionaliteten här och om de nya REST API: erna här .

• 6.2 wsdlGetForecasts
  • 6.3 wsdlUpdateForecasts
  • 6,6 wsdlUpdateForecastV2
  • 6,8 wsdlUpdateForecastsV3
  • 6.4 wsdlGetSalesData
  • 6,9 wsdlGetSalesDataV2
  • 6,7 wsdlGetOptimalStaffing
Klicka här för att visa den nya Quinyx WFM Web Service-dokumentationen. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här .
Vi uppmuntrar alla våra kunder att använda våra API: er för att underhålla data och se till att informationen är uppdaterad. För att säkerställa skalbarheten för våra API: er samtidigt som vi växer vår kund- och användarbas har vi beslutat att lägga till begränsningar för användningen av våra SOAP-API: er. Dessa begränsningar kommer att genomföras programmatiskt och innebär att vi kommer att genomdriva en gräns för samtidiga samtal per kund till 10 . Du bör förvänta dig svarskod 429 om du råkar överskrida denna gräns och du rekommenderas att implementera en backoff-retry-mekanism för att hantera gränsen. Vi börjar med att införa gränsen på en högre nivå som inte påverkar kundernas användning på RC för teständamål under nästa månad och på produktion 14 januari. Gränsen på tio samtidiga samtal kommer att införas den 21 januari och produktionen den 10 februari. Observera att gränsen endast gäller SOAP. När du flyttar från SOAP till Rest under de följande åren kommer alla begränsningar att byggas in i API: et. Var noga med att vidarebefordra denna information till den part inom ditt företag som ansvarar för integrationer.