Personer FAQ

Uppdaterad av Leigh Hutchens

F: Hur får jag en översikt över alla tilldelade roller i Quinyx?

S: För närvarande kan du se roller genom att klicka dig igenom organisationen under Kontoinställningar. eller visa anställdas roller i Personer fliken.

F: Kan vi importera anställda i bulk till Quinyx?

S: Quinyx implementeringsteam kan hjälpa dig att skapa nya användare i bulk via vår API. Om du behöver hjälp, kontakta vårt fantastiska Quinyx supportteam genom att skapa en serviceförfrågan (SRF).

F: Är det möjligt att återställa lösenord manuellt i Quinyx?

S: Ja. Läs mer om lösenordshantering här.

F: Är inaktiva anställda tillgängliga i Quinyx?

S: Ja. Navigera bara till Personer > Visa > Inaktiva personer.

F: Vilka kriterier kan jag söka efter när jag söker efter en anställd?

S: Du kan söka efter namn, e-post och anställningsnummer.

F: För att avsluta en anställning, vilken inställning behöver jag avmarkera för att sätta ett slutdatum?

S: Avmarkera Anställd.

F: Hur kan jag ange det andra avtalet för en anställd som huvudavtal?

S: Navigera till Personer > [Specifik anställd] > Avtal > Avtal > Välj det avtal i rullgardinslistan som du vill ha som huvudavtal. > Bocka i Huvudavtal > Spara.

F: Kan passiva medarbetare logga in på Quinyx?

S: Nej, det kan de inte. Observera också att när du markerar en anställd som passiv, räknas de inte längre som en aktiv licens.

F: Om jag tar bort en användare, vilken information tas bort?

S: Alla relaterade scheman och stämplingar kopplade till användaren kommer att raderas.