Personal FAQs

Uppdaterad 3/6/20 av Leigh Hutchens

F: Låsta anställda visas inte i Neo, hur låser vi upp?

S: Att låsa upp en anställd är fortfarande något du måste göra i Classic. Det kommer att läggas till Neo inom kort.

F: Hur får jag en översikt över allas tilldelade roll i Neo?

S: För närvarande kan du se roller genom att klicka genom organisationen under Kontoinställningar, eller visa roller under fliken Personer. Vi kommer att titta på att eventuellt lägga till en rapport någon gång i framtiden.

F: Kan vi importera anställda till Neo från excel?

S: Excel-importfunktionen är för närvarande inte tillgänglig, men vi kan hjälpa dig att skapa nya användare i bulk via vårt API. Kontakta support vid behov.

F: Är det möjligt att återställa ett lösenord manuellt, som du kan i Classic?

S: Inte just nu. Funktionen för chefer att manuellt återställa lösenord är planerad senare i år.

F: Är inaktiva anställda tillgängliga i Neo?

S: Ja.

Läs mer om Lägg till personer.