Version 0136

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Utgivningsdatum 15 juni 2022

Träningsmaterial

Vi har skapat nya utbildningsvideor som är tillgängliga i HelpDocs. Videorna täcker:

• Konfiguration och inställningar
  • Schema & Tidshantering
Klicka här för att se Quinyx WFM-träningsvideor.

Ny funktionalitet

Ingen just nu.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

• För bättre visuell konsistens i schemavyn har vi flyttat skräp- och hand-ikonen så att de nu istället visas inuti skiftcellen.
  • Av samma anledning som ovan har vi även flyttat checkrutan för frånvaro till höger sida inuti skiftcellen.
  • En lönefil som har statusen "bearbetar" kommer nu automatiskt att ställas in på underkänd efter 4 timmar.

Buggfixar

• Löste ett problem som visade felaktiga beräkningar för nominella timmar beroende på den valda tidsperioden.
  • Löste ett problem som inte gav någon varning när en fridagsöverträdelse inträffade.
  • Löste ett problem som gjorde att skifttider från underliggande skift försvann när du bytte schemavy eller uppdaterade webbläsaren.
  • Löste ett problem som gjorde att en ikon överlappade menyknappen i personalportalen när den nåddes via den mobila webbläsaren.
  • Löste ett problem som hindrade vissa roller med läs- och skrivbehörighet från att se tillgänglighetslåsperioden i trepunktsmenyn.
  • Löste ett problem som gjorde att favoritfilter inte valdes som förväntat vid byte av grupp.
  • Löste ett problem som orsakade ett internt serverfel vid sökning efter taggar i Tags Follow up på fliken Analytics.
  • Löste ett problem som gjorde att rapporten Löneinformation inte följde lönefilfiltret som förväntat i vyn Tid.

Nya HelpDocs-artiklar

SOAP API / Webservice-uppdateringar

Slutpunkter fasas ut och tas bort

Inga slutpunkter är för närvarande utfasade och planerade för borttagning.

Klicka här för att se den nya dokumentationen för Quinyx WFM Web Service. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här .
Vi uppmuntrar alla våra kunder att använda våra API:er för att underhålla data och för att se till att informationen är uppdaterad. För att säkerställa skalbarheten hos våra API:er samtidigt som vi utökar vår kund- och användarbas, har vi beslutat att lägga till begränsningar för användningen av våra SOAP API:er. Dessa begränsningar kommer att tillämpas programmatiskt, vilket innebär att vi kommer att tillämpa en gräns för samtidiga samtal per kund till 10 . Du bör förvänta dig svarskod 429 om du råkar överskrida denna gräns, och du rekommenderas att implementera en backoff-försöksmekanism för att hantera gränsen. Observera att gränsen endast gäller SOAP. Vid övergång från SOAP till Rest under de kommande åren kommer eventuella gränser att byggas in i API:et.

Se till att vidarebefordra denna information till den part inom ditt företag som ansvarar för integrationer .

Ge oss din feedback!

Vi skulle vilja att du recenserar vår produkt på G2, den ledande webbplatsen för mjukvarugranskning där tusentals användare skriver recensioner om plattformar och verktyg de använder på jobbet.

När användare som du skriver recensioner om Quinyx hjälper det potentiella kunder och användare att förstå värdet vår produkt ger. Tack vare de recensioner vi fått hittills utses vi till G2:s bästa HR-programvara 2022 .

Vi skulle uppskatta ditt omdöme. Det tar bara cirka 5 minuter. Och... för att tacka dig för din tid kommer du att få ett Visa eller Amazon eGift-kort värt 25 USD (eller motsvarande lokal valuta).

För att starta granskningsprocessen, välj bara från alternativen nedan: