Frontline Portal - Startsida

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Din startsida för Frontline Portal uppdateras automatiskt baserat på aktiviteten i applikationen och gör det möjligt för dig att enkelt navigera genom olika delar av appen för att hitta det du behöver. På startsidan kan du se:

• Berättelser
  • Uppgifter
  • Mappar
  • Formulärbibliotek
  • Formulärinlämningar
  • Länkar
  • Widgets

Klicka på Hem eller din varumärkeslogotyp för att navigera till din startsida.

Fäst innehåll

I den övre delen av din startsida ser du de fästa stories som är viktiga för din butik/grupp för tillfället.

Klicka på de fästa korten för att se varje berättelse. Berättelsen kommer att förbli i den fästa delen av din startsida tills den har löpt ut eller tagits bort.

Det maximala antalet fästa berättelser är 16 och de visas i den senast fästa ordningen.

Berättelser

Denna avdelning visar de senaste berättelserna som för närvarande är publicerade för dig och din butik/grupp. Klicka eller scrolla för att se mer och klicka på Visa alla för att navigera till din översikt för berättelser.

Uppgifter

Du kan se alla aktuella/utestående uppgifter som är relevanta för dig och din butik/grupp.

Klicka eller scrolla för att se mer och klicka på Visa alla för att navigera till din översikt för uppgifter.

Mappar, senaste

Du kan se nyligen använda mappar som är relevanta för dig och din butik/grupp.

Under avdelningen Mappar, senaste kan du se dina nyligen visade mappar.

Klicka eller scrolla för att se mer och klicka på Visa alla för att navigera till din översikt för filer.

Formulärbibliotek

Du kan se formulärbiblioteket som innehåller formulär som är relevanta för dig och din butik/grupp. Formulär som kräver åtgärder är märkta.

Formulärinlämning

Du kan utforska och interagera med alla formulärinlämningar som har skickats in av användare i din butik/grupp.

Klicka eller scrolla för att se mer och klicka på Visa alla för att navigera till alla formulärinlämningar.

Länkar

Du kan se länkar till webbplatser som är relevanta för dina arbetsuppgifter. Klicka på kortet för att gå direkt till en länk.

Widgets

Du kan använda widgetfunktionen för att gruppera olika resurstyper, rikta skräddarsydda kombinationer av det mest relevanta innehållet för dina behov och driva engagemang.

Med hjälp av widgetar kan du anpassa din portal med uppgiftslistor, händelseuppdateringar eller projekttidslinjer etc. Dina medarbetare kan också besöka startsidan för Frontline Portal och omedelbart hitta viktig information utan att behöva söka efter den.

Detta ger innehållsansvariga fler alternativ för anpassning. Du kan skapa så många widgetar som du behöver, flytta runt dem och ändra deras utseende.

För mer information om widgets, läs mer här.

Ta bort en resurs från Startsidan

Du kan radera visade resurser från Startsidan. När du raderar en resurs (t.ex. fil, mapp, formulär) som visas i en widget från Startsidan, raderas resursen permanent på hela plattformen och följande meddelande visas: "Denna åtgärd kommer permanent att radera denna fil från alla platser för alla användare. Åtgärden kan inte ångras."

Om du endast vill ta bort en resurs från widgeten och ändå vill att den ska visas någon annanstans på plattformen, välj att "redigera" widgeten och ta bort objekten från widgetens redigeringsida för tillfället.