Salaristypen bekijken, toevoegen en bewerken

Updated 7/4/21 by Leigh Hutchens

U kunt een lijst met al uw accountgebaseerde salaristypen bekijken, toevoegen en bewerken.

Lijst met salaristypen

Navigeer naar Accountinstellingen> Overeenkomsten> Salaristypen en klik op salaristypen in het menu aan de linkerkant. Er wordt een lijst weergegeven met alle salarissoorten voor uw account:

De lijst bevat vijf verschillende kolommen en u kunt ervoor kiezen om de lijst op een van de kolommen te sorteren:

• Aangepaste naam : de aangepaste naam die u aan het salaristype hebt gegeven.
  • Aangepaste code : De aangepaste code die u aan de salaristype heeft gegeven.
  • Standaardnaam : Quinyx-standaardnaam voor het salaristype.
  • Standaardcode : Quinyx-standaardcode voor het salaristype.
  • Laatst gewijzigd : Datum en tijd waarop de salaristype voor het laatst is gewijzigd.

Zoek salaristypes

Het is mogelijk om de lijst met salaristypen te doorzoeken met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina:

Wanneer u in de zoekbalk begint te typen, worden de zoekresultaten geel gemarkeerd:

U kunt zoeken op aangepaste naam, aangepaste code, standaardnaam en standaardcode.

In de komende releases zullen we ook ondersteuning toevoegen voor het toevoegen en bewerken van salaristypen.

Salaristypen toevoegen

Navigeer naar de lijst met salaristypes door naar de accountinstellingen te gaan en klik op "Salaristypen" in het menu aan de linkerkant. U vindt de lijst met bestaande salaris types (lees meer over dat zie hier ). Om een nieuw salaristype toe te voegen, klikt u op de groene knop "Salaristype toevoegen" in de rechterbovenhoek:

Er wordt een zijpaneel geopend waar u uw nieuwe salaristypes kunt configureren. U ziet een korte beschrijving voor elk veld om u te helpen bij uw configuratie:

Als u klaar bent met het configureren van uw nieuwe salaristype, klikt u op opslaan, en het salaristype wordt opgeslagen en weergegeven in de lijst met salaristypes.

Bewerk salaristypen

Navigeer naar de lijst met salaristypes door naar de accountinstellingen te gaan en klik op "Salaristypen" in het menu aan de linkerkant. Je ziet nu de lijst met bestaande salaris types (lees meer daarover hier ). Om een bestaand salaristype te bewerken, klikt u op het penpictogram rechts van het salaristype:

Er wordt een zijpaneel geopend waarin u het salaristype kunt bewerken:

Als u klaar bent met het bewerken van het salaristype, klikt u op opslaan en uw wijzigingen worden opgeslagen.

Om salaristypen toe te voegen en te bewerken, heeft u schrijftoegang nodig in de accountinstellingen. Als u alleen leestoegang heeft, kunt u op de pen klikken, maar ziet u alleen de gegevens, u kunt deze niet bewerken.