Frontline Portal - Inställning av din profil

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Anpassa ditt konto. Profilsidan gör det möjligt för dig att lägga till en profilbild (avatar) och ställa in hur ditt namn visas.

• För att lägga till eller ändra din profilbild och kontaktuppgifter, klicka på inställningar -ikonen i det övre vänstra hörnet av skärmen:

• Klicka på Profil.

• För att ställa in din avatar, klicka på Lägg till bild-ikonen.

• Välj en bild från din dator.
  • För att ändra hur ditt namn visas, uppdatera informationen i fälten "Förnamn" och "Efternamn".
  • Klicka på Spara