Version 0133

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Utgivningsdatum 4 maj 2022

Ny funktionalitet

Tillgänglighet

Vi är tillbaka med några fler förbättringar till vår nya tillgänglighetsfunktion (läs mer om tillgänglighet i våra tidigare release notes)! Den här gången har vi lagt till stöd för filtrering på tillgänglighet i schemat, stöd för att se auto-låsperioden i schemat och ett tooltip för tillgänglighetskommentarer.

Filtrera

Du hittar nu tillgänglighet som en valbar artikel i fältet Anställd har filter:

När du väljer tillgänglighet i filterfältet kommer det bara att visa anställda som har tillgänglighetsobjekt under den valda perioden.

Vi har också lagt till en checkruta för tillgänglighet i botten av filterpanelen:

Om du avmarkerar den kommer den att dölja tillgängligheten helt från schemat.
Se auto-låsperiod

För att chefer ska få information om den aktuella (och kommande) auto-låsperioden har vi lagt till denna information i Schemavyn . Klicka på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet och välj Auto-lås tillgänglighet

En pop-up kommer att visa den aktuella auto-låsningsperioden och information om den kommande auto-låsningsperioden, samt när auto-låsningen kommer att inträffa:

Tooltips för tillgänglighetskommentar

När du håller muspekaren över ett tillgänglighetsobjekt med en kommentar i schemat visar Quinyx nu kommentaren i ett tooltip:

Antal anställda i Schema och Grundschema

På grund av efterfrågan har vi lagt till en sammanställning av antalet anställda som för närvarande visas i schemat respektive i grundschemat:

Denna räkning är användbar när du snabbt vill få en uppfattning om antalet anställda du för närvarande tittar på i ditt schema eller grundschema.

Exempel 1

Du vill bara se hur många personer totalt som arbetar på din plats idag, så du navigerar till dagsvyn och ser till att de enda filtergrupperingar som är markerade är skift, uppgifter och stämplingar och att objekt i aktuell vy är vald i Anställd har-fältet.

Exempel 2

Du vill se hur många personer som för närvarande är frånvarande från din plats under den aktuella perioden, så du väljer Objekt i aktuell vy och avmarkerar alla filtergrupperingar förutom frånvaro.

Antalet anställda visas oavsett visningsläge - dag, vecka, månad eller anpassat - och tar hänsyn till eventuella filter som används. Den är synlig hela tiden men visas inte om du använder en mindre skärm, till exempel en mobil enhet.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

• Uppdaterade åtkomsträttigheter för integrationsuppgifter och API-nycklar för integrationer.

Buggfixar

• Löste ett problem med batchåtgärder i schemavyn när vissa filter valdes och inte tillämpade de valda filtren korrekt.
  • Löste ett problem som gjorde att inaktiva anställda blev synliga i rapporten Procentuell frånvaro.
  • Löste ett problem som gav en ogiltig varning om att en anställds nominella timmar för den schemalagda perioden överskreds när de inte gjorde det vid utrullningen av ett grundschema.
  • Löste ett problem som resulterade i ett felaktigt delta för anställdas mätvärden som sade -0,0 när visningsvyn ställdes in på vald period under Visningsalternativ > Beräkningsperiod för anställd statistik > Vald period.
  • Löste ett problem som felaktigt producerade varningen Ej tillgänglig enligt överenskommelse vid val av anställd för ett otilldelat skift när skiftet faktiskt inte inträffade under den anställdes otillgänglighetsperiod.
  • Delvis löst ett problem som återställde dina schemafilterval om användare, inom fem sekunder efter att ha gjort filterval, laddade om sina webbläsare eller stängde webbläsarfliken. Observera att detta problem tyvärr kommer att kvarstå tills vidare med jämna mellanrum, särskilt på större Quinyx-grupper, på grund av tekniska begränsningar.
  • Löste ett problem där lönelistan inte var synlig på fliken Analytics efter generering.
  • Löste ett problem där rapporten Löneunderlag (i vissa fall) använde ursprungliga in/stämplingstider istället för de faktiska in/utstämplingstiderna.

Nya HelpDocs-artiklar

SOAP API / Webservice-uppdateringar

Slutpunkter fasas ut och tas bort

Inga slutpunkter är för närvarande utfasade och planerade för borttagning.

Klicka här för att se den nya dokumentationen för Quinyx WFM Web Service. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här.
Vi uppmuntrar alla våra kunder att använda våra API:er för att underhålla data och för att se till att informationen är uppdaterad. För att säkerställa skalbarheten hos våra API:er samtidigt som vi utökar vår kund- och användarbas, har vi beslutat att lägga till begränsningar för användningen av våra SOAP API:er. Dessa begränsningar kommer att tillämpas programmatiskt, vilket innebär att vi kommer att tillämpa en gräns för samtidiga samtal per kund till 10. Du bör förvänta dig svarskod 429 om du råkar överskrida denna gräns, och du rekommenderas att implementera en backoff-försöksmekanism för att hantera gränsen. Observera att gränsen endast gäller SOAP. Vid övergång från SOAP till Rest under de kommande åren kommer eventuella gränser att byggas in i API:et.

Se till att vidarebefordra denna information till den part inom ditt företag som ansvarar för integrationer .

Ge oss din feedback!

Vi skulle vilja att du recenserar vår produkt på G2, den ledande webbplatsen för mjukvarugranskning där tusentals användare skriver recensioner om plattformar och verktyg de använder på jobbet.

När användare som du skriver recensioner om Quinyx hjälper det potentiella kunder och användare att förstå värdet vår produkt ger. Tack vare recensioner vi har fått hittills utses vi till G2:s bästa HR-programvara 2022.

Vi skulle uppskatta ditt omdöme. Det tar bara cirka 5 minuter. Och... för att tacka dig för din tid kommer du att få ett Visa- eller Amazon eGift-kort värt $25 (eller motsvarande lokal valuta).

För att starta granskningsprocessen, välj bara från alternativen nedan: