Frontline Portal - Uppgiftsöversikt

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Du kan enkelt se alla uppgifter i översikten för uppgifter.

Samlingar

Uppgifter är grupperade i samlingar. För att komma åt andra samlingar, klicka på den aktuella samlingstiteln (t.ex. Översikt):

Mer information om varje samling finns här.

Filter

Klicka på filterikonen för att filtrera efter status, prioritet, utgångsdatum och kategorier.

Sortera

Sortering är enkelt. Klicka bara på sortera-ikonen. Du kan sortera efter relevans, alfabetiskt, förfallodatum och mottagningsdatum.

Sök

Du kan söka genom att ange nyckelord. Din sökning kommer att titta på uppgiftsnamn och beskrivningar.

Resultaten kommer att ta hänsyn till vilken samling du tittar på (Översikt, Tilldelad till mig, etc.) och eventuella andra filter du har valt.

Plats

För att utforska olika nivåer av din organisationshierarki, klicka på globikonen.

Du kan också söka efter en specifik butik eller plats.

Uppgiftsöversikt

Uppgiftsöversikten är som standard ett rutnät som innehåller:

• Grundläggande information inklusive uppgiftsnamn, kategori och förfallodatum
  • Prioriteringar och markerade försenade uppgifter
  • Kopiera, avbryta och meddela direkt från korten
  • Uppgiftssammanfattning

Men du kanske även finner de andra vyerna användbara. Du kan välja kalender-, rutnäts- eller listvy. För att komma åt detta, klicka på vyikonen.

Försenade uppgifter

Försenade uppgifter markeras med en röd väckarklocka längst ned till vänster på kortet.

Om du vill stänga uppgiften, klicka på de tre punkterna och sedan Flytta till Utfört.

Arkiverade användare

Uppgiftskortindikator

När några mottagare av uppgiften har arkiverats, ser du en orange indikator ! längst ned till vänster på kortet.

Observera följande:

• Om resursen skickas direkt till användare (gäller endast för uppgifter för tillfället), avbryt slutförandet för dessa användare.
  • Om resursen inte är inställd direkt på användare, gör ingenting (en uppgift kan fortfarande omfördelas till någon annan till exempel).
Antal arkiverade användare

En sammanställning i uppgiftssammanfattningen visar det totala antalet öppna uppgifter som är fast med arkiverade användare. Klicka på Avbryt uppgift för alla arkiverade användare om du vill avbryta uppgiften.

Massavbrytningsalternativ

Använd massavbrytningsalternativet om du snabbt vill ta bort flera uppgifter som är fast med arkiverade användare.