Söka granskningsloggar

Uppdaterad 28/6/21 av Leigh Hutchens

Granskningsloggarna är endast tillgängliga om du har tillgång till Kontoinställningar. Du hittar sökloggssidan längst ner i menyn till vänster i kontoinställningarna. Klicka på den för att öppna sidan och börja söka i loggarna.

Håll dig uppdaterad! Vi har framtida planer för att göra det möjligt att komma åt granskningsloggar från gruppinställningar.

Schema logg

Klicka på sök och en sidopanel öppnas.

• Välj vilket datumintervall du vill söka efter.
  • Välj vilken typ av logg du vill söka (endast schema tillgängligt i den här versionen).
  • Välj vilken enhet du vill söka på.
  • Tryck på belastning så att sidopanelen stängs och data laddas.
  • När den väl har laddats ser du en lista över alla uppdateringar som har gjorts i schemat för den valda enheten.

Dessa är de olika kolumnerna och vilken typ av data du kan se:

• Tidsstämpel: Datum och tid för när ändringen gjordes.
  • Av: Vem gjorde förändringen.
  • Åtgärd: Vilken typ av åtgärd gjordes (uppdaterad, skapad, borttagen, etc.).
  • Skift typ: Namn på skift typ som ändrades.
  • Egendom ändrad: Vilken typ av ändring gjordes (starttid, startdatum, tilldelad anställd, etc.).
  • Nytt värde: Vad ändrades det till.
  • Detaljer: Datum och tid för när skiftet är schemalagt.

Varje sida visar 100 objekt och du kan hoppa mellan sidorna med hjälp av pilarna i det övre högra hörnet.

Datumen du söker på är det datum skiftet uppdaterades

Tidslogg

Klicka på sök och en sidopanel öppnas.

• Välj det datumintervall som du vill söka mellan.
  • Välj vad du vill söka efter i tidsloggen.
  • Välj på vilken enhet du vill söka.
  • Klicka på ladda, så att sidopanelen stängs och data börjar ladda.
  • När data har laddats, ser du en lista över alla uppdateringar som har gjorts i tidsstans för den valda enheten.

Du kan visa följande kolumner och datatyper:

• Tidsstämpel : Datum och tid då ändringen gjordes.
  • Av : Vem gjorde förändringen.
  • Åtgärd : Vilken typ av åtgärder utfördes (stämpling uppdaterades, skapades, raderades etc.).
  • Tilldelad anställd: Namnet på den person till vilken stämplingen tilldelas.
  • Fastigheten har ändrats : Den typ av ändring som gjordes (starttid för stämpling, startdatum för stämpling, kostnadsställe, godkänd av anställd / chef etc.).
  • Nytt värde : Vad värdet ändrades till.
  • Detaljer : Datum och tid då stämplingen ändrades.

Varje sida visar 100 objekt och du kan navigera mellan sidorna med hjälp av pilarna i det övre högra hörnet.

Datumet du söker på är datumet  stämplingen uppdaterades .