Quinyx WFM Mobil 3.26.1

Uppdaterad av Johannes Nordman

Stämpla in från översiktsvyn

I denna version har vi implementerat möjligheten för våra användare att stämpla in direkt från översiktsvyn för att spara tid.

Stöd för att få notiser när nytt obemannat skift skapas som matchar din tillgänglighet

Du kan nu få en notifikation när ett nytt obemannat skift skapats som matchar en av dina skapade tillgänligheter. Denna funktionalitet kan slås på i appens sida "inställningar" och följer samma inställningar som obemannade skift som skapats och matcher en av dina intresseanmälningar.

Förbättringar

• Bug fixar