Quinyx WFM Mobil 3.9

Uppdaterad av Marcus M. Winkler

Push notifikationer för chefer om uteblivna stämplingar

Det är nu möjligt för chefer i mobilappen att få push notifikationer när anställda inte har stämplat ut från ett skift vid skiftets sluttid eller inte har stämplat in på ett skift vid skiftets starttid. Det finns flera parametrar som styr hur notifikationen fungerar, alla dessa inställningar finns tillgängliga under fliken inställningar i mobilappen. Denna funktionalitet finns enbart tillgänglig om du har en chefsroll i systemet. Du kan hitta mer detaljerad information här: Push notifikationer för chefer om uteblivna stämplingar

Övriga förbättringar:

• Möjlighet att välja att överlappa eller ersätta vid godkännande av frånvaro när det redan existerar en frånvaro som överlappar
  • Prestandaförbättringar