Quinyx WFM Mobile 3.1.1

Uppdaterad av Johannes Nordman

Konfigurera översikten

Det är nu möjligt att konfigurera sin egen översiktsvy. Du kan välja i vilken ordning informationen ska visas och vilken information som du vill se i översikten. Du kan välja att visa eller dölja följande funktioner:

• Kommande skift (du kan välja hur många kommande skift som ska visas i översikten med valet 1 till 10)
  • Olästa nyheter
  • Olästa Qmails

Röd notifikationsprick

Vi har implementerat en notifikationsprick på quinyx app ikonen som indikerar uppdateringar i appen som du inte sett än.

Övriga förbättringar:

• Bug fixar