Flytta en person till en ny enhet

Uppdaterad 1 month ago av Daniel Sjögren

Då och då kommer anställda att flytta till en ny hemmaenhet. Det kan till exempel bero på att de har fått en ny roll inom din organisation, eller att de har flyttat till en annan ort men fortfarande arbetar för företaget.

Om du har fått uppgiften att flytta en person till en ny hemmaenhet krävs det att du har systemrollen "Chef" eller "Kontoansvarig/Account manager".

Hur man flyttar en anställd till en ny hemmaenhet

1. Navigera till fliken Personer.
  2. Klicka på den anställd du vill flytta till en ny enhet.
  3. I Medarbetaruppgifter navigerar du till rullgardinsmenyn Hemmaenhet.
  4. Välj den nya önskade hemmaenheten från rullgardinsmenyn. Som standard kommer nuvarande hemmaenhet att vara förvald.
  5. Spara.

När du sparar kommer följande att hända:

• I personens gamla hemmaenhet:
    • Den anställdes framtida schemalagda skift kommer att frigöras men kommer att finnas kvar på samma enhet.
    • Alla skift som tilldelats anställd via schemamallar kommer att frigöras.
    • Eventuella åtkomsträttigheter för anställd tas bort från tidigare hemmaenhet.
  • I personens nya hemmaenhet:
    • Frånvaroansökningar kommer att flyttas till den nya enheten.
    • Alla avtal flyttas till den nya hemmaenheten.
    • Alla befintliga roller från den tidigare enheten överförs till den nya hemmaenheten.

Befintliga grundscheman i Quinyx flyttas inte.