Taggar

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Du kan konfigurera taggar i taggar och Kontoinställningar.

En tagg är en behållare med egenskaper som du kan koppla till skift , skift , eller stämplingar .

Taggar liknar kostnadsställe , projektkoder och kontokoder som du kan koppla till en skift , men de kan ha fler egenskaper. Det finns många fördelar med att använda taggar , inklusive:

• Spåra tid som spenderas på olika saker, vilket förbättrar tid och faktureringsnoggrannhet, förenklar ekonomisk uppföljning och låter dig utföra beräkningar av projektavkastning.
  • Så att du kan ställa in en timbudget på taggen, vilket ytterligare förbättrar kostnadskontrollen.
  • tid tidrapportering av bedrägerier med hjälp av geofencing.
  • Möjliggör djupare integrationer med CRM- och ERP-system.
Du skapar och använder taggar i grupphantering ungefär som du gör i Kontoinställningar.

Ta en titt på följande artiklar för att lära dig mer: