Översikt över skifttyper

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Det finns olika sätt att skapa ett schema i Quinyx. Oavsett hur du skapar ett schema måste det finnas skifttyper, som i grunden är byggstenarna för att skapa ett schema. Varje skifttyp kommer med många alternativ som gör det möjligt för dig att genomföra schemaläggningen smidigt och effektivt.

I Gruppinställningar kan du skapa och använda skifttyper precis som i Kontoinställningar. Läs mer här:

Klicka här för att titta på en video om daglig schemahantering.