Quinyx WFM Mobil 3.22

Uppdaterad av Johannes Nordman

Ny design och login flöde på vår login sida

I denna versionen har vi implementerat en ny design och ett nytt login flöde på mobilappens login sida. För att logga in i appen börjar du med att skriva in din epost-adress sedan klickar man sig vidare och skriver in sitt lösenord. När du skrivit in ditt lösenord och går vidare blir du antigen inloggad direkt eller så får du flera inloggningsalternativ om du har det.

Vår mobila SSO inloggning där du klickar på "Inställningar" på vår login sida är fortfarande kvar och fungerar likadant som den alltid gjort.

Övriga förbättringar

• Bug fixes
  • Stöd för att göra recensioner och betygsätta Quinyx appen direkt från vår app för Android telefoner
  • Performance improvements