Version 380

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Utgivningsdatum 29 juli 2020

Ny funktionalitet

Nya WSDL API-slutpunkter

wsdlGetTextItems : Ny slutpunkt för att returnera alla textobjekt för vald enhet (huvudenhetens API-nyckel).

wsdlUpdateSections : Ny slutpunkt för att kunna skapa / uppdatera avdelningar.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

Allmänna förbättringar när det gäller cachar data och hämta schemalagda timmar.

Övertid och mertid

Uppdatera till beräkning av övertid och mertid när det gäller skift med "Räkna som schemalagda timmar" = av och skiftar "Räkna som stämplade timmar" = av. Om ett skift har båda dessa inställningar inställd på 'av', kommer detta inte att generera någon övertid eller mertid.

Om skiftet har "Räkna som schemalagda timmar" = av och "Räkna som stämplade timmar" = på detta har samma definition som att inte har schemalagts men du har arbetat. I detta fall kommer mertid / övertid att genereras.

Scrive

När du använder Scrive och som inte har visningsmetod som standard (t.ex. BankID, SMS etc.) kommer personen i signatörsflödet att omdirigeras till https://web.quinyx.com istället för det arkiverade dokumentet.

redigerad 2020-20-24 avseende felaktig dokumentation avseende vilken medarbetare som blir omdirigerad

Buggrättningar

• Korrigering av ett problem vid återgång av en frånvaro läggs till med ett frånvaroschema som skapade flera skift.
  • Löst ett problem som gjorde det möjligt att rulla ut ett fast schema och godkänna det efter ett slutdatum för avtalet.
  • Löst en Time Tracker-fråga som förhindrade att läggas till semesterdagar den sista dagen av ett avtal.
  • wsdlUpdateStandardBankHolidays inte längre returnerar en 500 fel när onlyTheseUnitGroups har ett värde.
  • Löst ett problem som skickade en användares frånvaroansökan direkt till den lokala chefen i stället för den valda personen under Rapporterar till och skickade inte Qmail till mottagande chefen om frånvaroansökan.

API / webbtjänstuppdateringar

wsdlUpdateTextItems : Möjlighet att uppdatera showInWebpunch

wsdlInitiateTransferToPayroll : Möjlighet att välja uploadFileToServer

wsdlGetSections : Returnerar nu extGroupId i svaret

wsdlGetEmployeesV2 : Nu återvänder autoMan

wsdlUpdateUnit : Möjlighet att ställa extGroupid

wsdlGetUnit : Nu returnerar groupId och extGroupid

wsdlGetUnits : returnerar groupid och extGroupId

wsdlGetUnitsAPI-key : Nu åter groupid och extGroupid

wsdlUpdateShiftTypes : Möjlighet att uppdatera isFreeDay, countPunchHours, countScheduleHours, break 2,3 och 4

wsdlGetShiftCategories: Returnerar nu isFreeDay, countPunchHours, countScheduleHours

wsdlGetEmployeesV2 : Möjlighet att definiera vilka Neo-roller som ska returneras med att definiera <neoRolesIds>. detta är valfritt men måste vara i begäran men kan i så fall vara tomt

wsdlUpdateEmployees : Lade flagga med namnet: updateNeoGroup för att kunna uppdatera befintligt Neo-grupp-ID och roll-ID

wsdlGetEmployeeSkills : Nu återvänder skillExpires, skillExpiringDate

wsdlGetStandardBankHolidays : Nu åter reddayId

wsdlUpdateStandardBankHolidays : Nu åter reddayId

Klicka här att se den nya dokumentationen för Quinyx WFM Web Service. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här.
Vi uppmuntrar samtliga kunder att dra nytta av våra Apier för säker och korrekt underhåll av information. För att säkerställa hållbar prestanda över tid genom kontrollerat och väl övervägt utnyttjande från våra kunders sida, har vi beslutat att introducera restriktioner på användandet av apierna. Dessa restriktioner kommer att upprätthållas programmatiskt.Vi är nu i färd med att övervaka användande för att identifiera vilka restriktioner som är nödvändiga för att säkra ett hållbart användande.Den första begränsningen vi kommer att införa gäller antalet samtidiga anrop där gränsen kommer att sättas till 5. En klient bör förvänta svarskod 429 om gränsen skulle överskridas.Vi kommer att meddela i god tid innan denna första begränsning såväl som framtida restriktioner tas i bruk programmatiskt för att våra kunder ska kunna genomföra nödvändiga anpassningar i sina klienter.