Vald tidsperiod

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Du kan välja vilket datumintervall som visas längst upp till vänster på skärmen.

Dagsvy

Se schemat på timbasis. Nuvarande klockslag visualiseras med en röd linje. Tiderna som visas på den dagliga vyn är timmarna där du har skift.

Veckovy

Se schemat på veckobasis. Du kan se schemat i en detaljerad vy, det vill säga dagen i veckan nedbruten per timme, eller i en kompakt vy som visar dagarna per vecka utan exakta tider.

Månadsvy

Du kan se schemat i en detaljerad vy, det vill säga med varje veckodag nedbruten per timme, eller i en kompakt vy som visar dagarna per vecka utan att det finns någon tidpunkt på dagen. Observera att du måste skrolla för att se hela månaden.

Anpassad vy (max 2 månader)

Här ges du möjlighet att välja ett till- och från-datum enligt behov. Du kan se schemat i en detaljerad vy, det vill säga med varje veckodag nedbruten per timme, eller i en kompakt vy som visar dagarna per vecka utan att det finns någon tidpunkt på dagen. Observera att du behöver skrolla om du har valt att se mer än 7 dagar.