Vald tidsperiod

Uppdaterad 19/2/20 av Leigh Hutchens

Du kan välja vilket datumintervall som visas längst upp till vänster på skärmen.

• Dagsvy - Se schemat på timbasis. Nuvarande klockslag visualiseras med en röd linje. Tiderna som visas på den dagliga vyn är timmarna där du har skift.
  • Veckovy - Se schemat på veckobasis. Du kan se schemat i en detaljerad vy, det vill säga dagen i veckan nedbruten per timme, eller i en kompakt vy som visar dagarna per vecka utan exakta tider.
  • Månadsvy - Du kan se schemat i en detaljerad vy, det vill säga med varje veckodag nedbruten per timme, eller i en kompakt vy som visar dagarna per vecka utan att det finns någon tidpunkt på dagen. Observera att du måste skrolla för att se hela månaden.
  • Anpassad vy (max 3 månader) - Här ges du möjlighet att välja ett till- och från-datum enligt behov. Du kan se schemat i en detaljerad vy, det vill säga med varje veckodag nedbruten per timme, eller i en kompakt vy som visar dagarna per vecka utan att det finns någon tidpunkt på dagen. Observera att du behöver skrolla om du har valt att se mer än 7 dagar.