Mobil - Estimerad lön för obemannade skift

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Vi har stöd som gör att mobilanvändare kan se estimerad lön för obemannade skift i framtiden. För att se den estimerade lönen måste användaren navigera till ett obemannat skifts detaljerade vy och klicka på uppdatera ikonen till höger i raden för att se estimerad lön för skiftet. Denna funktionalitet är avstängd som standard och måste aktiveras via rättigheter, Inställningar -> Rättigheter -> Mobile enheter -> Personal -> Schema -> Estimerad lön för obemannade skift.

Med det sagt, estimerad lön kommer inte att beräknas och visas baserat på skifttypskostnad. Med andra ord, om du inte har angett ett värde i avtalet kommer systemet att visa 0 både för obemannat skift -> estimerad lön, och för chefen på skiftbokningsförfrågan -> uppskattad lönekostnad.