Quinyx WFM Mobil 3.18

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Widgetförbättringar

I den här versionen av mobilappen har vi byggt 3 nya widgets som kommer att ersätta vår tidigare widget. Om du har en Android har vi självklart även löst det tidigare problemet widgetens storlek på telefonen. Du kommer nu att kunna välja mellan tre olika storlekar på widgets med följande funktioner:

• Stor: Dagens skift och 6 kommande skift
  • Medium: Dagens skift och 1 kommande skift
  • Liten: Dagens skift

Hitta mer information om widgets här:
-
Om du har en iPhone: iPhone widget information
-
Om du har en Samsung: Samsung widget information

Möjlighet att ge oss direkt feedback om appen

Vi har implementerat en ny funktion där våra användare kan anmäla sig som frivilliga att bli kontaktade av oss för att ge oss feedback om hur vi kan förbättra appen och få en present som tack. Du hittar funktionen under fliken inställningar i mobilappen och funktionen heter Quinyx användarundersökning.

Övriga förbättringar

• Bugg fixar
  • Prestandaförbättringar