Quinyx WFM Mobile 3.36

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Förhindra anställda från att attestera tider i en period där det redan finns en frånvaroansökan

I den här versionen av appen har vi implementerat stöd för att förhindra anställda från att attestera tider i en period där det redan finns en frånvaroansökan som inte hanterats av den anställdes chef. Denna funktion kommer hjälpa till att säkerställa att du inte får både en frånvaroansökan och en attesterad stämpling på samma tid.

Övriga förbättringar

• Vi har implementerat en ny etikett för Qmail-påminnelser
  • Buggfixar