Skapa färdighetskategorier

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Du kan länka färdigheter till dina anställda så att du kan se till att du alltid har rätt anställda tilldelade på ett skift.

Skapa färdighetskategorier

För att komma igång måste du först skapa färdighetskategorier, under vilka du kommer att gruppera färdigheter. Du kan skapa vilka färdighetskategorier som helst för din organisation, men exempel är:

Färdighetskategori

Skicklighet

Språk

Engelska, tyska, spanska etc.

Träning

HLR, auktoriserad lärare, brandsäkerhet

Tillstånd

Öppen, Stäng, Till upplevelse, Över 18, Nyckel

Du kan skapa så många färdighetskategorier som du behöver för din organisation.

Så här skapar du en färdighetskategori:

1. Gå till Kontoinställningar> Färdighetskategorier:
  1. Klicka på Lägg till.
  2. Ge din färdighetskategori ett namn:
  1. Klicka på Lägg till.