Intercom

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Quinyx använder ett nytt verktyg för engagemang som heter Intercom. Intercom visar oss vem som använder vår produkt och gör det enkelt att kommunicera personligen med våra användare med beteendestyrda meddelanden, bättre inlärning av nya användare, introduktion av nya funktioner och samtalsbaserad användarstöd. Den första utrullningen är endast för Quinyx webbanvändare.

När vi rullade ut Intercom inaktiverade vi Lighthouse, den widget som tidigare fanns på plats. Men oroa dig inte, du kommer fortfarande att kunna använda Intercom för att söka efter HelpDocs-innehåll när du är inloggad i Quinyx chefsportal!

Vi kommer att lägga till fler intercom-funktioner i framtida versioner, så håll utkik!