Q3 2023 Quinyx release sammanfattning

Uppdaterad av Leigh Hutchens

För att hålla dig uppdaterad om de senaste funktionerna och inte missa något mervärde rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad om nyckelfunktioner från de senaste versionerna. Under tredje kvartalet 2023 hade vi flera releaser. Bilderna nedan framhäver de viktigaste funktionerna vi har lagt till och deras motsvarande programområden. Observera att detta inte är en uttömmande lista, eftersom varje version även inkluderar buggfixar, mindre tillägg och uppdateringar.

Nyckelfunktioner Q3 2023

Du kan läsa våra bi-veckovisa release notes här.

Quinyx Produktprocesser

Hur bestämmer vi vad vi ska göra?

Hur gör vi det?

Felhantering - MTTR

MTTR står för medeltid till åtgärd och inkluderar varje steg i återställningsprocessen, från initial anmälan till rotorsaksanalys, fix och implementering. Det är en prestandamätare som mäter den genomsnittliga tiden som krävs för att reparera eller lösa ett fel.

F: Hur hanterar Quinyx supportteam fel?

A: Ta en titt på översikten nedan:

Allvarlighetsgrad 1: ASAP

• Systemet är helt nere, sekretessen för privatdata är hotad eller användbar lönedata kan inte extraheras för någon kund.

Allvarlighetsgrad 2: ~5 arbetsdagar

• Löneposter eller kostnadsberäkningar eller rapporter specifika för lön är felaktiga för mer än 100 anställda för en kund.

Allvarlighetsgrad 3: ~4 veckor

• Felaktig programutdata (som inte är kostnad eller lön) utan någon lösning.

Allvarlighetsgrad 4: ~12 veckor

• En viktig funktion är trasig, men det finns en lösning.
Läs detaljerna här.

Quinyx "allt-i-ett"