Quinyx minns - på kontonivå

Uppdaterad 2 months ago av Daniel Sjögren

Quinyx minns - på kontonivå

Ibland kanske du vill behålla dina schemavisningsalternativ, filterval eller statistik när du navigerar till en annan enhet eller sektion än din primära. Quinyx kommer ihåg dina val på kontonivå, vilket innebär att du är fri att navigera runt dit dina roller tillåter utan att manuellt behöva lägga till dem på nytt varje gång.

Allt som beskrivs på den här sidan gäller för Schema - inte Grundschema.

Nedan är föremålen som Quinyx minns:

Föremål

Möjliga alternativ

Visningsläge

Dag, vecka, månad, anpassad

Datum (spann)

Valt datum som återspeglar det ovannämnda valda visningsläget

Sortering

Starttid

Anställds namn A-Ö

Anställds namn Ö-A

Diff. av schemalagda/nominella timmar i beräkningsperiod

Beräkningsperiod för anställd metrisk

Vald period

Schemaperiod

Balansperiod

Metrisk

Schemalagda timmar/Nominella timmar

Arbetade timmar/Nominella timmar

Förväntade timmar/Nominella timmar

Arbetade timmar/Utrullade timmar

Metriskt visningsläge

Summor

Enligt avtal

Kalenderveckor

Visa

Visa inte

Filterkategori

Personer

Skift

Uppgifter

Stämplingar

Frånvaro

Frånvaroansökningar

Intresseanmälningar

Otillgänglighet

Val av filterfält

Alla val i något av fälten i någon av ovanstående kategorier

Huruvida statistik visas eller inte

Visa eller inte visa

Visningsläge för statistik

Sammanfattning

Tabell

Diagram

Valda variabler

Val av variabel i valfri visningsgrupp (kostnad/timmar/anpassade visningsgrupper)

Vilken visningsgrupp (eller "flik") som för närvarande visas i schemat är för närvarande inte ihågkommet av Quinyx på kontonivå, men tack vare din feedback om detta ämne planerar vi att göra förbättringar!
Om du filtrerar på en anställd i grupp A och sedan flyttar till grupp B där den anställde inte har en roll och därför inte kan visas i schemat, kommer den specifika medarbetaren inte att visas som ett filterval i gruppen B.

För närvarande kommer det valet fortfarande att räknas i antalet du ser på filtertrattikonen i grupp B:s schema. Vi planerar att förbättra detta snart. Om du navigerar tillbaka till grupp A kommer den anställde att visas som ett filterfältsval, precis som du lämnade det. Det kommer också att visas om du navigerar till någon annan grupp där den anställde har en roll.


Fick du hjälp?