Mobil: Ladda upp och visa din organisations logotyp i våra mobilappar

Uppdaterad av Leigh Hutchens

I mobilapparna från och med version 3.39 tillåter vi tillåter vi din organisation att anpassa våra mobilappar med din organisations logotyp. Du kan ersätta Quinyx-logotypen med denna uppdatering i mobilappens sidomeny.

Du kan ladda upp den logotyp du väljer för att ändra mobilappens sidomeny under Kontoinställningar > Utseende (navigeringsfält) > Företagslogotyps-URL för mobil.

Den optimala logotypstorleken är minst 796px bred med ett 15:4-aspektförhållande, och vi rekommenderar en logotyp i vitt eller en ljus färg om möjligt.