Version 390

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Släppdatum 17 december 2020

Observera att denna version har försenats till 17 december 2020 för att möjliggöra ytterligare kvalitetssäkring.
Glöm inte att mobilåtkomsträttigheter finns i Neo nu. Läs mer om hur du kommer igång för din organisation här!

Kommande datum för våra releaser

För att säkerställa bästa möjliga support för våra kunder för kopior till RC och produktion under jul- och nyårshelgerna har vi gjort följande ändringar i release-kalendern:

• Core-391 / Neo-98-release till RC flyttas från 24 december till 21 december 2020
  • Core-391 / Neo-98 release till produktion flyttas från 30 december till 29 december 2020
  • Core-392 / Neo-99 release till RC flyttas från 7 januari till 4 januari 2021
  • Core-392 / Neo-99 release till produktionen förblir som planerat 13 januari 2021

Ny funktionalitet

Kolla in ny funktionalitet i Neo här!

Uppdatera till periodiserade tidsspårare

Vi har gjort en uppdatering av de periodiserade Time Trackers när de är konfigurerade för att använda First för att upphöra (nederländska) avdragsorder. Detta gör att Time Tracker-saldon kan visas som två separata saldor, även om de är anslutna till samma Time Tracker.

Resultatet kommer att synas i mobilapplikationen under löneinformation för den anställde, frånvarodialog i Neo och Time Trackers i Time-kortet i Neo.

Vi har snart en artikel för dig som beskriver hur den holländska avdragsbeställningen konfigureras inom Quinyx. Håll dig uppdaterad!

Uppdateringar och prestandaförbättringar

Lönrapporten inkluderar nu ärvda kostnadsställen

Lönerapporten som du hittar under Klassisk> Rapporter och statistik> Rapporter> Tid> Lönrapport ELLER Neo> Analytics> Tid> Lön returnerar nu ärvda kostnadsställen om de inte är definierade på stans eller skift.

Om det finns ett kostnadsställe i tidsstans, och inget centrum i anslutet skiftfält "skiftkostnad", kommer kostnadsstället att ärvas från tidsstans och bör markeras med '*'
Om det finns ett kostnadsställe i tidsstans och tidsstansen inte är ansluten till något skiftfält kommer ”skiftkostnadsplats” att vara tomt

Bug fixar

• Frånvaronivå är nu möjligt att lägga till med decimaler, t.ex. 12,5%.
  • Korrigering av otilldelade skift från borttagna anställda går inte att ta bort.
  • Korrigering av påminnelser som skickas ut var 15: e minut i vissa fall.

API / webbtjänstuppdateringar

Följande SOAP API-slutpunkter kommer att avbrytas och tas bort från Quinyx WFM i mitten av januari 2021 (planerad till 2021-01-13)

• 7.3 wsdlGetUserDefinedFields
  • 7.4 wsdlUpdateUserDefinedFields
  • 7.5 wsdlGetUserDefinedFieldValues
  • 7.6 wsdlUpdateUserDefinedValues
  • 7,7 wsdlGetUserDefinedShifts
  • 7,8 wsdlUpdateUserDefinedShifts
  • 5.2 wsdlUpdateCrmCustomers
  • 5,4 wsdlUpdateCrmRoles
  • 5.5 wsdlUpdateCrmBeställningar
  • 5.6 wsdlGetCrmDecisions

Följande SOAP API-slutpunkter kommer att avbrytas och tas bort från Quinyx WFM augusti 2021. De har redan nu ersatts med REST API-slutpunkter för Neo Forecast. Läs mer om Neo Forecast och den förbättrade funktionaliteten här och om de nya REST API: erna här .

• 6.2 wsdlGetForecasts
  • 6.3 wsdlUpdateForecasts
  • 6,6 wsdlUpdateForecastV2
  • 6,8 wsdlUpdateForecastsV3
  • 6.4 wsdlGetSalesData
  • 6,9 wsdlGetSalesDataV2
  • 6,7 wsdlGetOptimalStaffing
Klicka här för att visa den nya Quinyx WFM Web Service-dokumentationen. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här .
Vi uppmuntrar alla våra kunder att använda våra API: er för att underhålla data och se till att informationen är uppdaterad. För att säkerställa skalbarheten för våra API: er samtidigt som vi växer vår kund- och användarbas har vi beslutat att lägga till begränsningar för användningen av våra SOAP-API: er. Dessa begränsningar kommer att genomföras programmatiskt och innebär att vi kommer att genomdriva en gräns för samtidiga samtal per kund till 10 . Du bör förvänta dig svarskod 429 om du råkar överskrida denna gräns och du rekommenderas att implementera en backoff-retry-mekanism för att hantera gränsen. Vi börjar med att införa gränsen på en högre nivå som inte påverkar kundernas användning på RC för teständamål under nästa månad och på produktion 14 januari. Gränsen på tio samtidiga samtal kommer att införas den 21 januari och produktionen den 10 februari. Observera att gränsen endast gäller SOAP. När du flyttar från SOAP till Rest under de följande åren kommer alla begränsningar att byggas in i API: et. Var noga med att vidarebefordra denna information till den part inom ditt företag som ansvarar för integrationer.