Schemat på regionsnivå

Uppdaterad 21/9/20 av Malin Lindbom

Schemat på regionsnivå

Vi har begränsat stöd för schemaläggning på regionsnivå.

Vi har mycket begränsat stöd för grundscheman på regionsnivå.

Hur:

1. Gå till den så kallade Gruppväljaren och välj en region
  1. Klicka på regionen. Alla regioner har den här ikonen framför regionsnamnet i gruppväljaren
  2. Gå till schemavyn

Funktioner

Idag är det möjligt att göra följande i schemat på regionsnivå:

• se schemat med alla schemakomponenter, dvs skift, uppgifter, stämplingar, frånvaroansökan, frånvaro, intresseanmälan och otillgänglighet.
Notera att du kan inte se vilken enhet som schemakomponenten tillhör
  • attestera tid
  • gå in på tidkortet
  • filtrera

Idag är det inte möjligt att göra följande i schemat på regionsnivå:

• se statistik
  • Lägga till skift, uppgifter, stämplingar och frånvaro
  • skicka Qmail
  • KPI per anställd
Du behöver ha en roll på regionsnivå för att kunna se schemat på regionsnivå