Integrationer API-nycklar

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Detta är endast tillgängligt för kontoansvariga med åtkomst till kontoinställningar och behörighet för integrationsuppgifter. Läs mer om åtkomsträttigheter här.

API-nyckelhanteringen har ett gränssnitt som möjliggör regenerering av API-nycklar. På grund av den nya längden och formatet för API-nyckeln kan du kopiera den till urklipp.

Du kan hitta API-nyckelhantering under Kontoinställningar > Åtkomsträttigheter > Integrationer API-nycklar om du har åtkomst.

API-nycklar är skiftlägeskänsliga och du bör behandla dem som mycket, mycket känsliga säkerhetsobjekt.
Att återskapa en API-nyckel kan bryta befintliga integrationer.