Version 0125

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Releasedatum 12 januari 2022

Kommande funktionalitet

Kommande ändring av schemastatistik

Vi utvecklar för närvarande funktionalitet för att skapa visningsgrupper i Schemastatistik, liknande den som vi redan har stöd för på fliken Prognos. Detta gör att du kan välja vilka variabler du vill visa i Schemastatistik, Dashboard och Prognosöversikt, samt gruppera olika datatyper och variabler i en enda graf.

Denna extra flexibilitet innebär att när den här funktionen släpps kommer användarna att behöva ställa in visningsgrupper för att definiera vilka data som är tillgängliga i schemastatistik innan de kan se några variabler i schemastatistik, inklusive optimala antal anställda . Detta måste göras av någon med tillgång till Kontoinställningar > Variabla inställningar . Vi kommer att ge mer information om hur detta kan konfigureras närmare releasen.

Ny funktionalitet

Inga just nu.

Uppdateringar och prestandaförbättringar

• Vi har lagt till ett "Välj alla"-alternativ i filtreringsmenyerna så att du enkelt kan välja alla objekt i filtermenyerna.

Bug fixar

• Löste ett problem som gjorde att timmar i statistiken visade fel antal timmar för fel tid.
  • Löste ett problem som gjorde att ett skift inte uppdaterades korrekt efter att en frånvaro skapades och skiftet ändrades till otilldelad.
  • Löste några olika visuella problem i filtreringen

Nya HelpDocs-artiklar

Inga just nu.

REST API/webbtjänster uppdateringar

Inga just nu.

SOAP API / Webservice-uppdateringar

Inga just nu.

Slutpunkter fasas ut och tas bort

Inga slutpunkter för närvarande utfasade och planerade för borttagning.

Klicka här för att se den nya dokumentationen för Quinyx WFM Web Service. Du kan hitta ännu mer information om webbtjänster här .
Vi uppmuntrar alla våra kunder att använda våra API:er för att underhålla data och se till att informationen är uppdaterad. För att säkerställa skalbarhet för våra API:er samtidigt som vi utökar vår kund- och användarbas, har vi beslutat att lägga till begränsningar för användningen av våra SOAP API:er. Dessa begränsningar kommer att tillämpas programmatiskt och innebär att vi kommer att tillämpa en gräns för samtidiga samtal per kund till 10 . Du bör förvänta dig svarskod 429 om du råkar överskrida denna gräns och du rekommenderas att implementera en backoff-försöksmekanism för att hantera gränsen. Observera att gränsen endast gäller SOAP. Vid övergång från SOAP till Rest under de följande åren kommer eventuella gränser att byggas in i API:et. Se till att vidarebefordra denna information till den part inom ditt företag som ansvarar för integrationer .